Pokličite
01 5005 194
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Garderobna omara Medea

Proizvajalec Helvetia
Garderobna omara Medea v kombinaciji hrast in bele barve vam bo nudila več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Prostorna garderobna omara z ogledalom je opremljena na eni strani s polico in drogom za obešanje ter na drugi strani s štirimi policami.
Brezplačna dostava

Redna cena: 498,00 €

Spletna cena: 299,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek

Garderobna omara Medea

Za povečavo kliknite na sliko

-40%
Opis izdelka

Garderobna omara Medea v kombinaciji hrast in bele barve vam bo nudila več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Prostorna garderobna omara z ogledalom je opremljena na eni strani s polico in drogom za obešanje ter na drugi strani s štirimi policami. Omara vas bo navdušila s svojim brezčasnim dizajnom in v vaš prostor vnesla toplino in harmonično vzdušje. 

Garderobna omara Medea je izdelana iz visoko kvalitetne iverne plošče, ki je oplemenitena z melaminsko folijo. Material je izredno trpežen in nezahteven za vzdrževanje. Odlikuje ga barvna stabilnost in odpornost na mehanske poškodbe.

Garderobna omara spada v linijo spalniškega pohištva Medea, s katerim si lahko opremite celotno spalnico.

Dimenzije:

  • š: 228 cm, v: 215 cm, g: 61 cm

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča

Barva

  • hrast, bela

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij