Pokličite
01 5005 194
Brezplačna dostava
Brezplačna dostava

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast) - 150 cm

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast) v širini 150 cm je prostorna omara z izredno praktično postavitvijo polic in palic za obešanje. Garderobno omaro odlikuje sodoben izgled z velikim ogledalom ter moderno barvo (svetla sonoma hrast). Notranji del omare je razdeljen na dva dela.
Brezplačna dostava

Redna cena: 419,00 €

Spletna cena: 309,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: 20-40 dni

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast) - 150 cm

Za povečavo kliknite na sliko

-26%
Opis izdelka

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast)  v širini 150 cm je prostorna omara z izredno praktično postavitvijo polic in palic za obešanje. Garderobno omaro odlikuje sodoben izgled z velikim ogledalom ter moderno barvo (svetla sonoma hrast). Notranji del omare je razdeljen na dva dela. 

Garderobna omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča
  • steklo

Dimenzije:

  • višina: 200 cm
  • širina: 150 cm
  • globina: 60 cm

Barva:

  • svetla sonoma hrast

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij