Pokličite
01 5005 194
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN

Kopalnice PIRELLI

Proizvajalec Stolkar
Kopalniški blok PIRELLI je moderen kopalniški blok z prefinjenimi oblikami, sodobnim materialom in dimenzijami. Z belo barvo bo v vašo kopalnico prinesel svetlobo. Kopalniški blok je narejen iz visoko kvalitetne lakirane MDF plošče (16 mm) in oplemenitene iverne plošče (16 mm).
Brezplačna dostava
799,00 €
ALI
12 x 66,58
Informativni izračun za 12 mesečni brezobrestni Summit spletni kredit. Več o Summit spletnem kreditu si lahko preberete v naših splošnih pogojih.
Strošek odobritve in zavarovanja se plača skupaj s prvim obrokom.
Dobava: 20-40 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Kopalnice PIRELLI

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Kopalniški blok PIRELLI je moderen kopalniški blok z prefinjenimi oblikami, sodobnim materialom in dimenzijami.  V moderni kopalnici več ni omejitev, saj nam nudi veliko prostora in sodoben izgled. Čeprav po navadi v kopalnici ni veliko prostora, boste v tem sestavu imeli stvari organizirane. Z belo barvo bo v vašo kopalnico prinesel svetlobo. Kopalniški blok je narejen iz visoko kvalitetne lakirane MDF plošče (16 mm) in oplemenitene iverne plošče (16 mm). Ročaji so kromirani in ima mehko zapiranje. 

Kaj je MDF?

MDF plošče so visoko kvalitetne, homogenost in stabilnost omogočata neposredno lakiranje. Zaradi svoje odpornosti se lahko poleg običajne uporabe za izdelavo pohištva, obdelane MDF plošče uporablja tudi za kopalniško pohištvo, saj so odporne na vlago.

ELEMENTI KOPALNIŠKEGA BLOKA Z DIMENZIJAMI:

  • Omarica pod umivalnikom (š:80×v:56×g:47,2 cm)
  • Vključen je tudi umivalnik Lucia (š:80×v:4×g:48 cm)
  • Omarica levo (š:40×v:136×g:33,7 cm)
  • Omarica desno (š:40×v:70×g:33,7 cm)
  • Omarica z ogledalom nad umivalnikom (š:70×v:73,4×g:19 cm)
  • Polica (š:40×v:1,8×g:33,7 cm)

Barva:

  • Bela

Material:

  • Lakirane plošče MDF (16 mm)
  • oplemenitena iverna plošča (16 mm)

 

Vključen je umivalnik Lucia, ki je narejen iz konglomerata (zmes kamnin)! 

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij