Pokličite
01 5005 194
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN

Pisarniški stol K-8868 (umetno usnje, več barv)

Pisarniški stol K-8868 je udoben pisarniški stol oblazinjen v umetno usnje. Stol je primeren za dom in pisarno. Pisarniški stol K-8868 vsebuje opiralo za roke, gumirana kolesa, ter RELAX mehanizem.

Redna cena: 134,20 €

Spletna cena: 120,78 €

Pisarniški stol K-8868 (umetno usnje, dve barvi)

Za povečavo kliknite na sliko

-10%
Opis izdelka

Pisarniški stol K-8868 je udoben pisarniški stol primeren tako za dom kot za pisarno. Pisarniški stol K-8868 oblazinjen v umetno usnje in je na voljo v črni ali bež barvi. Pisarniški stol K-8868 vsebuje opiralo za roke, gumirana kolesa, ter RELAX mehanizem.

Material:

  • oblazinjen v umetno usnje,
  • kromirano podnožje 
  • gumirana kolesa.

Barva: črna, bež, svetlo rjava

Dimenzije: 62x66x110x120cm

Funkcionalnost:

  • plinski dvižni mehanizem, 
  • RELAX mehanizem omogoča sprostitev naslona in spremeni stol v gugalnik

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

kvaliteten pisarniški stol Rad bi rekel samo to da sem si po dolgem času kupil nekaj kvalitetnega ter trpežnega in to je ta pisarniški stol . Drgač imam preko 130 kg in lahko rečem da stvar drži . Je zelo masivna. Do zdaj sem imel vedno probleme ali z podnožjem se pravi tisto na kar so koleščki pritrjeni ali pa roko naslon, eno od tega se mi je vedno potrlo . Sedaj lahko rečem da ta stol vse skupaj drži . Tisti ki si ga mislite kupit vam ga priporočam še bolj pa tistim ki so imeli podobne probleme kot sem jih imel sam . LP!
realno
oddano 7. 04. 16

1 izdeklov

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij