Pokličite
01 5005 194
Čiščenje skladišča 2017
Čiščenje skladišča 2017

Vrtna garnitura Divino

Proizvajalec Bello Giardino
Kakovost in popolno udobje sta značilnosti vrtne garniture Divino. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
1.690,00 €

Vrtna garnitura Divino

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

NAJVIŠJA KAKOVOST V SKLADU Z NAJNOVEJŠIMI TRENDI

POPOLNO UDOBJE 

Vrtna garnitura Divino bo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Omogočila vam bo brezskrbno uživanje na prostem in vas prevzela s svojim luksuznim dizajnom, ki je v skladu z najnovejšimi trendi. Privoščite si razvajanje in se prepustite najvišji kakovosti popolnega udobja.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Divino je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Kakovostno  vrtno garnituro Divino sestavljajo fotelj, modul brez rokonaslonov, kotni modul, dva modula in dve mizici s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijast okvir

Dimenzije:

  • 1 x fotelj: 94x82x67 (h) cm
  • 1 x modul brez rokonaslonov: 70x82x67 (h) cm
  • 1 x kotni modul: 82x82x67 (h) cm
  • 2 x modul: (levi in desni) 152x82x67 (h) cm
  • 1 x miza: 94x64x35 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)
  • 1 x miza: 40x40x60 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva: črna

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij