Pokličite
01 5005 194
Čiščenje skladišča 2017
Čiščenje skladišča 2017

Vrtna garnitura Fenomale

Proizvajalec Bello Giardino
Prestižen in preprost dizajn sta značilnosti vrtne garniture Fenomale. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
800,00 €

Vrtna garnitura Fenomale

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

PRESTIŽ IN PREPROST DIZAJN V ENEM

UDOBJE LUKSUZA 

Vrtna garnitura Fenomale vas bo prevzela s svojim preprostim dizajnom in prestižnim videzom. Poskrbela bo zaluksuzno udobje, ki bo obogatilo vsak trenutek preživet na prostem ter vam pričarala edinstveno vzdušje. Prepustite se nepozabnim trenutkom udobja in uživajte v luksuzu.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura Fenomale je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Prestižno vrtno garnituro Fenomale sestavljajo kotni modul in mizica. Dostopna je v temno rjavi barvi.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • kotni modul: 184 x 184 x 74 (h) cm (dolžina naslonov za roko: 64 cm)
  • miza: 60 x 60 x 44 (h) cm

Barva:

  • temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij