Pokličite
01 5005 194
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN

Vrtna garnitura OMBROSO

Proizvajalec Bello Giardino
Luksuzen dizajn in funkcionalnost sta značilnosti vrtne garniture OMBROSO. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.300,00 €

Spletna cena: 1.074,00 €

ALI
12 x 89,50
Informativni izračun za 12 mesečni brezobrestni Summit spletni kredit. Več o Summit spletnem kreditu si lahko preberete v naših splošnih pogojih.
Strošek odobritve in zavarovanja se plača skupaj s prvim obrokom.

Vrtna garnitura OMBROSO

Za povečavo kliknite na sliko

-17%
Opis izdelka

FUNKCIONALNOST IN LUKSUZ VISOKE KVALITETE

PRAKTIČEN DIZAJN

Vrtna garnitura OMBROSO se lahko pohvali z izjemno funkcionalnostjo, saj boste stole lahko zložili enega na drugega in tako pridobili dodaten prostor. S svojim čudovitim izgledom bo zagotovo obogatila vaš vrt in vanj vnesla luksuzno razkošje. Privoščite si nepozabne trenutke in uživajte v prijetnih druženjih s prijatelji in družino.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura OMBROSO je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Kombinacija aluminijaste in jeklene konstrukcije pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Funkcionalno  vrtno garnituro OMBROSO sestavlja osem stolov in miza s stekleno površino.

Tehnični podatki

Material: 

  • aluminjasti okvir
  • sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm
  • 100% vodoodpornen poliester
  •  steklo debeline 5mm

Konstrukcija: aluminijast in jeklen okvir

Dimenzije:

  • 8x stoli 59x60x88(h) cm
  • 1x miza 100x200x74(h), s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm

Barva: temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij