Pokličite
01 5005 194
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN

Vrtna garnitura Pazzo - RAZPRODAJA

Proizvajalec Bello Giardino
Praktičnost in klasičen dizajn sta značilnosti vrtne garniture Pazzo. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.

Redna cena: 800,00 €

Spletna cena: 439,00 €

ALI
12 x 36,58
Informativni izračun za 12 mesečni brezobrestni Summit spletni kredit. Več o Summit spletnem kreditu si lahko preberete v naših splošnih pogojih.
Strošek odobritve in zavarovanja se plača skupaj s prvim obrokom.
Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 9,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Vrtna garnitura Pazzo

Za povečavo kliknite na sliko

-45%
Opis izdelka

PRAKTIČNOST ZASNOVANA V KLASIČNEM DIZAJNU

FUNKCIONALNOST UDOBJA

Vrtna garnitura Pazzo vas bo navdušila s svojim klasičnim dizajnom in funkcionalnostjo. Omogočila vam bo luskuzen počitek in pričarala brezksrbne trenutke. Uživajte v kvalitetnem razkošju in si privoščite popolno udobje.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Pazzo je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti 

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Funkcionalno  vrtno garnituro Pazzo sestavlja šest stolov in miza s stekleno površino v mlečno beli barvi.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminijast okvir

Dimenzije:

  • 4 x stoli 60x60x88 (h) cm
  • 1 x miza 100x100x74 (h) cm, s stekleno površino (debelina stekla: 5 mm)

Barva: črna

Blazine: V setu prejmete tudi udobne blazine v barvi ecru, in sicer 6 za sedeže. Blazine so narejene so iz 100% vodoodpornega materiala (poliester) in imajo snemljive prevleke, ki so pralne na nizkih temperaturah.. Debelina blazin je 5 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij