Pokličite
01 5005 194
Čiščenje skladišča 2017
Čiščenje skladišča 2017

Vrtna garnitura RIGATO

Proizvajalec Bello Giardino
Vrtna garnitura RIGATO bo zagotovo nudila udobje, ki si ga zaslužite. Luksuzna garnitura se lahko pohvali s svojo eleganco in izjemnim udobjem. In še najbolj pomembna stvar - ne bo vam zavzela veliko prostora.
Brezplačna dostava
880,00 €

Vrtna garnitura RIGATO

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

PRESTIŽ IN PREPROST DIZAJN V ENEM

UDOBJE LUKSUZA 

Vrtna garnitura RIGATO je bila ustvarjena za tiste, ki cenijo enostavno eleganco in udobje. Luksuzna garnitura bo zagotovo poskrbela za najboljši počitek na vašem vrtu.

VRHUNSKA KVALITETA 

Vrtna garnitura RIGATO je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • modul z rokonasloni. 84x72x64 (h) cm
  • kotni modul: 84x84x64 (h) cm
  • pručka: 77x77x28 (h) cm

Barvatemno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij