Pokličite
01 5005 194

Vrtna garnitura Tondo

Proizvajalec Bello Giardino
Eleganten in funkcionalen dizajn sta značilnosti vrtne garniture Tondo. Izdelana je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Jeklena konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.

Redna cena: 375,00 €

Spletna cena: 309,00 €

Vrtna garnitura Tondo

Za povečavo kliknite na sliko

-18%
Opis izdelka

FUNKCIONALNOST IN ELEGANCA ZA POPOLNO SPROSTITEV

IZJEMNA ELEGANCA IN UDOBJE

Vrtna garnitura Tondo vas bo presenetila s svojim funkcionalnim in hkrati luksuznim dizajnom. Poskrbela bo za vaše udobje in vam omogočila, da boste brezskrbno uživali na prostem. Dovolite se razvajati v brezčasni eleganci.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtna garnitura Tondo je izdelana iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Elegantno vrtno garnituro Tondo sestavlja miza in dva stola.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: jeklen okvir

Dimenzije:

  • 2 x stol: 59 x 60 x 88 (h) cm
  • 1 x miza: premer 60 cm, višina 70 cm

Barva: temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij