Pokličite
01 5005 194

Vrtni ležalnik Delicato

Proizvajalec Bello Giardino
Elegantnost in udobje sta značilnosti vrtnega ležalnika Delicato. Izdelan je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava

Redna cena: 750,00 €

Spletna cena: 599,00 €

Vrtni ležalnik Delicato

Za povečavo kliknite na sliko

-20%
Opis izdelka

ELEGANTNO UDOBJE VISOKE KAKOVOSTI

RAZKOŠEN STIL UDOBJA

Vrtni ležalnik Delicato se ponaša z eksluzivnim in elegantnim stilom, ki bo zagotovo obogatil vaš vrt. Ležalnik vam bo nudil razkošno udobje in edinstven luksuz ter vam zagotovil nepozabne trenutke. Privoščite si vrhunsko kakovost in uživajte v toplih dneh v absolutnem udobju.

VRHUNSKA KVALITETA

Vrtni ležalnik Delicato je izdelan iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije210x86x80 / 38 (h) cm

Barva: temno rjava

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij