Pokličite
01 5005 194
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN
Čistimo skladišče - VSE MORA VEN

Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

Proizvajalec Odeja
Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen.
Brezplačna dostava
105,90 €
Dobava: 3-7 dni

Vzglavnik Downfil Soft z jedrom iz gosjega perja

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Vzglavnik Downfil Soft ima v sredini posebnego jedro, polnjeno pretežno s perjem sive nordijske gosi. Jedro je obdano z najfinejšim novim puhom, ki je izredno lahek in zračen in daje zglavniku posebno noto. Kompaktno jedro preprečuje posedanje in deformacijo zglavnika. Hidrofilni nanos na izredno finem bombažnem inletu ustvarja optimalno spalno klimo. Vzglavnik je mehak, zračen in tudi pralen. Vglavnik je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Trdnost: Mehak vzglavnik

Tkanina: 100 % bombažni inlet s hidrofilnim nanosom, down-proof Zelo kvaliteten bombažni inlet je zračen in koži prijazen. Hidrofilni nanos zagotavlja optimalno spalno klimo.

Polnilo: Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi. Zunanja plast – 90% gosji puh, 10% novo gosje perje. Jedro – 15% puh, 85% perje. Najfinejši novi puh in perje sive nordijske gosi je ekstremno lahko in zračno polnilo. V vzglavniku smo uporabili večji odstotek perja, da bi se izognili posedanju in deformaciji oblike. Vzglavnik lahko tudi strojno operemo.

Prerez:

Vzglavnik Downfil Soft - prerez

Dimenzije: 80x60 cm

Vzdrževanje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju dobro pretresite in poravnajte ter popolnoma posušite na ravni površini.

Vzglavnik Downfil Soft - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Odgovor UPORABNIK Pri vnosu je prišlo do tipkarske napake na naši strani, katero smo že odpravili. Za opozorilo se vam zahvaljujemo.
SalonPohistva
oddano 3. 12. 14
Polnilo Na Odejini strani piše, da je zunanje polnilo sestavljeno iz 85% puha in 15% perja,ne pa 50/50.
Katera sestava je torej pravilna?
UPORABNIK
oddano 1. 11. 14

2 izdeklov

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij