Odlične vzmetnice s prihranki do 57%!
Ob nakupu prejmete GRATIS vzglavnik Roma Soft 50x70 cm
!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
-42%
Proizvajalec Jela

4-delna garderobna omara Stela

Hiter pregled

Garderobna omara Stela je moderna garderobna omara, ki nudi obilo prostora za shranjevanje vaših oblačil. Notranjost omare vključuje 6 polic in 2 palici za obešanje, zato bodo vaša oblačila vedno skrbno pospravljena in dobro organizirana. Na voljo je v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in hrasta. Garderobna omara ima 'push-to-open' in soft-close mehanizem, katera preprečita hitro obrabo in omogočita dolgoletno nemoteno uporabo omare.

Spletna cena: 615,96 €

12 x 53,28 €
Redna cena: 1.062,00 €
Prihranite: 446,04 € (42%)
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Šifra izdelka: 18796
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
 • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

Garderobna omara Stela je moderna garderobna omara, ki nudi obilo prostora za shranjevanje vaših oblačil. Notranjost omare vključuje 6 polic in 2 palici za obešanje, zato bodo vaša oblačila vedno skrbno pospravljena in dobro organizirana. Omara je sestavljena iz dveh delov, v vsakem je nad palico za obešanje ena polica in dve polici v spodnjem delu omare. Na voljo je v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in hrasta. Garderobna omara ima 'push-to-open' in soft-close mehanizem, katera preprečita hitro obrabo in omogočita dolgoletno nemoteno uporabo omare. Izdelana je iz kombinacije oplemenitene iverne plošče in MDF materiala.

OBILO PROSTORA IN DOBRA ORGANIZACIJA 

Garderobna omara Stela je sestavljena iz dveh delov, vsak ima tri police in eno palico za obešanje, zato bodo vaša oblačila vedno dobro organizirana in lepo pospravljena. V kolikor želite dodatni prostor za shranjevanje lahko dokupite še dodatne police in s tem optimalno organizirate garderobno omaro in dodobro izkoristite prostor v njej.

MODULARNI SISTEM GARDEROBNIH OMAR ZA UNIKATNO OMARO

Garderobna omara Stela je del modularnega sistema garderobnih omar Stela, kjer si lahko sami zasnujete garderobno omaro in jo popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Kolekcija Stela ima na voljo številne različne garderobne omare, katerih lahko poljubno izberete kolikor želite in jih sestavite v celoto, nato pa dodate še okrasni okvir z ali brez osvetlitve. Garderobna omara Stela bo definitivno glavna atrakcija v vašem stanovanju!

MEHKO ZAPIRANJE IN 'PUSH-TO-OPEN' MEHANIZEM ZA DOLGOLETNO UPORABO

Garderobna omara Stela vsebuje soft close mehanizem, kateri vam omogoča tiho zapiranje vratc. Ta mehanizem prepreči prekomerno trenje med uporabo in posledično prepreči tudi prehitro obrabo. Omogoči vam dolgotrajno uporabo pohištva. Push-to-open mehanizem pa pripomore k bolj modernemu videzu in lažji uporabi garderobne omare.

Okvir ni vključen v ceno. 

Barva

 • Bela barva, visoki sijaj
 • Hrast

Material

 • Oplemenitena iverna plošča debeline 16mm
 • MDF

Mehanizem

 • Push-to-open mehanizem
 • Soft close mehanizem

Dimenzije

 • Širina 202 cm
 • Globina 56 cm
 • Višina 224 cm

Dodatni elementi:

 • Velika polica Kalla Stela
 • Omari lahko dodate tudi okvir z ali brez LED osvetljave in s tem še izboljšate njen videz. Za več informacij nas kontaktirajte na tel.št. 01 500 51 94

Kolekcija

 • Kalla Stela. Ostale artikle te kolekcije si lahko ogledate TUKAJ
 1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje