AKCIJA mebloJOGI® vzmetnice s popusti kar do -40% VEČ>>>
+ DARILO VZGLAVNIK! Samo še
×
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ogledala so v svetu notranjega urejanja prostorov pomembno oblikovalsko orodje. Poleg tega, da so na eni strani funkcionalna, pa na drugi strani pričarajo v prostoru posebno vzdušje, ga razsvetlijo, vizualno povečajo ali pa mu dodajo kanček posebnega stila. Kako jih izbrati in kam postaviti?

Preberi več
8. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Nasveti, Spalnice,

Ogledala so v svetu notranjega urejanja prostorov pomembno oblikovalsko orodje. Poleg tega, da so na eni strani funkcionalna, pa na drugi strani pričarajo v prostoru posebno vzdušje, ga razsvetlijo, vizualno povečajo ali pa mu dodajo kanček posebnega stila. Kako jih izbrati in kam postaviti?

Preberi več
2. 10. 2019 09.24 Salonpohistva.si Nasveti, Dodatki za dom,

Usnje je tako najstarejši material za izdelavo oblačil in obutve, danes pa se ga zaradi svojih pozitivnih lastnosti, praktično uporablja povsod. Doma ga najpogosteje srečamo kot material za sedežne garniture, oblazinjenja stolov ali pa so iz usnja izdelane celo klubske mizice. Kako pridobivamo usnje in kakšne vrste usnja poznamo?

Preberi več
25. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Nasveti, Dnevne sobe,

Osvetlitev notranjih prostorov je izjemno pomembna in jo je potrebno skrbno načrtovati. Svetila imajo namreč v naših prostorih dvojno funkcijo. Na eni strani predstavljajo pomemben dekorativni dodatek, na drugi strani pa so ključen vir svetlobe v naših bivalnih prostorih. Kakšna svetila so najbolj primerna?

Preberi več
18. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Dodatki za dom,

Pogradi niso le za otroke, ampak lahko z njimi rešite marsikatero prostorsko stisko v majhnih stanovanjih, podstrešnih stanovanjih, vikendih, apartmajih in počitniških stanovanjih ali pa študentskih domovih. Pogradi tako predstavljajo najboljšo rešitev v primerih, ko mora na manjšem prostoru prespati veliko število ljudi.

Preberi več
11. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Otroško pohištvo,

Kadar imamo v stanovanju premalo prostora za dodatno spalnico z ležiščem za morebitne goste, so sedežne garniture z ležiščem idealni način za rešitev naših težav, saj imajo številne prednosti. Oglejte si katere.

Preberi več
4. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dnevne sobe,

Morda smo vas ujeli pred ali med nakupovanjem novega ležišča. Naleteli ste že na celo poplavo ponudb, tako da ste verjetno še bolj zmedeni, kot ste bili na začetku, še preden ste se lotili vnetega iskanja pravega ležišča zase. Preverite, kako izbrati najbolj ustrezno ležišče, če želite imeti udoben spanec.

Preberi več
28. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Spalnice,

Verjetno se tudi sami prav dobro zavedate, da je kakovost počitka in spanca na vašem ležišču v veliki meri odvisna od vzmetnice. Sicer pa za ta kos pohištva velja nenapisano pravilo, da ga je potrebno zamenjati nekje na 7 do 10 let. Čeprav vam je proizvajalec pri nakupu prejšnje vzmetnice ponudil na primer 20-letno garancijo, pa ta še zdaleč ni merilo za zamenjavo vzmetnice.

Preberi več
21. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Spalnice,

Zastarele knjižne omare so nadomestile sodobne oblike knjižnih polic in omar, ki s svojimi različnimi možnostmi sestavljanja prostore poživijo, hkrati pa so tudi izjemno funkcionalne. Včasih so se v dnevnih sobah nahajale velike omare, regali in knjižne police, ki so segale od stropa do tal. Danes je situacija nekoliko drugačna.

Preberi več
14. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dnevne sobe, Dodatki za dom,

Dnevna soba je osrednji prostor, v katerem preživimi večji del dneva. Je središče celotnega dogajanja, ko smo sami, pa tudi takrat, ko sprejemamo prijatelje, znance ali sorodnike. Zato je zelo pomembno, kako se v dnevni sobi počutimo, pri tem pa je zelo pomembna tudi njena opremljenost.

Preberi več
6. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dnevne sobe, Dodatki za dom,

Verjetno vas je kar nekaj takšnih, ki še nikoli niste slišali za otoman ali tabure. Ob besedi otoman verjetno najprej pomislite na Turčijo, državo, ki se je nekoč imenovala Osmansko ali Otomansko cesarstvo. In prav imate. Otomane so v 17. stoletju v Evropo prinesli ravno Turki.

Preberi več
30. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dnevne sobe, Dodatki za dom,

Razvoj miz sega že v zgodnjo civilizacijo. Pisarji v Egiptu so imeli delovno površino rajši na kolenih, sedeli so na spodvitih nogah in tako opravljali različna dela. Prve zgodnje mize so izdelovali iz kamna. Kamnita plošča je bila postavljena na podstavek, ki pa je omogočal, da so bili predmeti dvignjeni od tal.

Preberi več
22. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dnevne sobe,

Ste se kot starš kdaj znašli v situaciji, da ste pri opremljanju otroške ali mladinske sobe želeli pridobiti čim več prostora za igro otrok? Poleg tega pa ste želeli sobo opremiti na takšen način, da bo pospravljanje in sesanje sobe enostavno.

Preberi več
16. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Otroško pohištvo,

Dober in kvaliteten spanec je za vsakogar izjemno neprecenljiv. Neprestano obračanje in zbujanje ponoči ali pa bolečine v križu so prvi znaki, da z našim ležiščem nekaj ni v redu. Če imamo ležišče že nekaj let, potem je velika verjetnost, da je že obrabljeno. Možno pa je, da spimo na ležišču, ki ni ustrezno za naše telo.

Preberi več
9. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Spalnice,

Otroci imajo v različnih obdobjih različne potrebe in interese. Sprva so navdušeni nad gusarji ali barbikami, nato pa pridejo v ospredje kocke, ustvarjalne in družabne igre. Podobno kot raste otrok, z njim raste tudi njegova otroška soba. Vse to moramo imeti v mislih, ko opremljamo otroško sobo.

Preberi več
2. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Otroško pohištvo,

Ste tudi vi mnenja, da vašim obiskovalcem urejenost predsobe pove veliko o vas in o vašem stanovanju na sploh? Zagotovo ste ob tem vprašanju prikimali in hkrati pomisli na svojo predsobo. Morda z njeno opremo in izgledom na sploh niste zadovoljni in smo vas celo ujeli med razmišljanjem, da bi jo povsem predrugačili. Če je tako, potem ste se znašli na pravem mestu.

Preberi več
26. 06. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Predsobe,

Investicija v pohištvo predstavlja za marsikoga velik finančni zalogaj. Zato v želji po čim manjših stroških velikokrat varčujemo tam, kjer ne bi smeli. In to je pri izbiri manj kakovostnega pohištva. To se nam lahko kasneje maščuje na takšen ali drugačen način.

Preberi več
18. 06. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo,

Nedolgo nazaj je je bilo obdobje, ko je veljalo prepričanje, da so preproge popolnoma odvečen dekorativni element v prostoru, na katerem se zgolj nabirata prah in umazanija. Vendar pa je danes situacija popolnoma drugačna.

Preberi več
12. 06. 2019 10.24 Salonpohistva.si Dnevne sobe, Spalnice, Otroško pohištvo, Dodatki za dom,

Če smo vas ujeli ravno v trenutku, ko premišljujete o nakupu nove vrtne garniture, je tale prispevek kot nalašč za vas. Zaupali vam bomo, kaj vse sodi na vaš vrt in na kaj je potrebno paziti.

Preberi več
4. 06. 2019 12.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Vrtno pohištvo,

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili pohištvo, zapravili zanj veliko denarja, na koncu pa je pristalo v sobi, ki je namenjena odlaganju stvari, ki jih ne potrebujete? V izogib temu, bodite pozorni na deset napak, ki jih potrošniki najpogosteje storijo pri nakupu pohištva. Prepričani smo, da boste na ta način kupili odlično pohištvo, ki bo popestrilo vaš dom.

Preberi več
21. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Pohištvo,

V spalnico lahko postavimo marsikaj. To pa je pogojeno tudi z njeno velikostjo. Če imate na voljo veliko spalnico, potem imate na voljo veliko več manevrskega prostora kot pa v primeru, če imate spalnico manjše velikosti. Kljub temu pa si s preudarnim opremljanjem lahko ustvarite prijeten in udoben prostor za miren spanec.

Preberi več
15. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Spalnice,

Spalnica je izjemno pomemben prostor, ki zahteva določeno mero intimnosti, ob tem pa nam mora nuditi udobje za prijeten nočni počitek. Vse to lahko zagotovimo s primerno izbiro pohištva, ki daje spalnici celostno podobo in s tem ustvari prijetno vzdušje. Kako pa se lotiti nakupa spalnice, da bo hkrati funkcionalna, udobna in lepa?

Preberi več
8. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice,

Udoben in kvaliteten spanec bistveno vpliva na naše splošno počutje. Številne neprespane noči nas lahko pripeljejo do splošne utrujenosti kar povzroči različna bolezenska stanja. Kakovost našega spanca pa je odvisna od različnih dejavnikov. Kateri so ti dejavniki?

Preberi več
22. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice,

Ali veliko delate od doma, pa vas neprestano motijo? Nimate kam odložiti svoje dokumentacije? Potem je skrajni čas, da razmislite o ureditvi domače pisarne. Za vas smo pripravili nekaj zelo uporabnih nasvetov.

Preberi več
16. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Pisarniško pohištvo,

Težave s spanjem so danes vsesplošni problem, ki se pojavlja pri mnogih ljudeh. Po podatkih trpi za nespečnostjo vsak tretji človek. Podatki so zelo zaskrbljujoči, saj je spanje zelo pomembno za normalno delovanje našega organizma. V primeru nespečnosti lahko prihaja do utrujenosti, padca koncentracije in raznih bolezenskih stanj.

Preberi več
9. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Spalnice,

Ste vedeli, da na vzmetnicah preživimo tretjino svojega življenja? So eden od najuporabnejših kosov pohištva, vendar na drugi strani tudi eden od najredkeje čiščenih. Ker čiščenje vzmetnic ni ravno enostavno opravilo, se mu tako največkrat izognemo. Kako se ga torej lahko lotimo sami?

Preberi več
2. 04. 2019 17.24 Salonpohistva.si Spalnice,

Nepogrešljiv del naših teras predstavlja tudi primerno vrtno pohištvo. Če iščete novo vrtno pohištvo, se zagotovo sprašujete, katero je najbolj primerno za vašo teraso ali balkon. Kateri so najbolj obstojni materiali? Kateri materiali so najbolj praktični? Odgovore na ta in podobna vprašanja boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več
25. 03. 2019 11.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Vrtno pohištvo,

Ali polivati čevapčiče s pivom ali ne? To je verjetno najbolj pogosto zastavljeno vprašanje med mojstri žara, ki želijo pričarati čim bolj okusno hrano na žaru. Vendar pa je to le eno izmed mnogih vprašanj, ki se nanašajo na pripravo hrane na žaru. Naj vam predstavimo le nekaj nasvetov, s katerimi boste pripravili izvrstno hrano na žaru in med svojimi prijatelji prejeli naziv mojstra za žar.

Preberi več
19. 03. 2019 11.24 Salonpohistva.si Vrtno pohištvo,

Tudi pri izbiri pohištva za jedilnico je potrebno upoštevati določene dejavnike, ki vplivajo na funkcionalnost in izgled. Z današnjimi napotki pa vam bomo pot do popolne jedilnice olajšali mi. V nadaljevanju boste našli 4 glavne napotke na katere moramo biti pozorni pri izbiri jedilne mize.

Preberi več
13. 03. 2019 13.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Kuhinje,

Ker primerno opremljen dom v veliki meri vpliva na varnost vaših otrok, smo za vas pripravili nekaj izjemno uporabnih in koristnih nasvetov. Ugotovili boste, da lahko s samo z malce iznajdljivosti lahko poskrbite za varen in prijeten dom s čim manj nevšečnostmi.

Preberi več
5. 03. 2019 13.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Otroško pohištvo,

Če smo vas zalotili pri opremljanju povsem novega stanovanja ali pri prenovi starega, potem je naš prispevek idealna priložnost za vas, da vas poučimo tudi o tem, na kaj je potrebno še posebej paziti pri postavljanju pohištva v notranjost prostorov.

Preberi več
25. 02. 2019 13.24 Salonpohistva.si Pohištvo,

V prispevku vam bomo zaupali, na kaj vse morate biti pozorni pri izbiri barve za določen del vašega doma, če boste želeli, da boste dosegli največjo kakovost bivanja, ki vam jo obljublja Feng Shui. Vzemite si čas in pozorno sledite prav vsem zanimivim dejstvom, med katerimi so tudi taka, ki vas utegnejo zelo presenetiti. Verjamemo, da boste v svojem domu prve spremembe naredili že kmalu po prebranem prispevku, ki vam bo morda življenje obrnil na bolje.

Preberi več
14. 02. 2019 13.24 Salonpohistva.si Pohištvo, Dodatki za dom,

Če smo vas ujeli v trenutku, ko prenavljate ali povsem na novo opremljate srce vašega doma ali pa ste preprosto začutili, da morate iz svoje kuhinje pregnati vso turobnost, ki vas muči že dlje časa, potem ste se znašli na pravem mestu. Predstavili vam bomo, kaj lahko storite, da bo vaš najbolj obljuden prostor postal ne samo središče doma, temveč prostor, ki bo svež, zanimiv, prelep in poln energije.

Preberi več
7. 02. 2019 09.43 Salonpohistva.si Kuhinje,

Pohištvo in ostala oprema v spalnici naj bo po vašem okusu. Spalnico opremite tako kot je vam všeč in s tistim kar potrebujete. Svoji domišljiji pustite prosto pot in si ustvarite svojo oazo počitka in udobja. Kaj pa so tiste stvari, na katere morate dati večji poudarek?

Preberi več
18. 01. 2019 09.20 Toni Kolenc Spalnice,

Dobro vemo, kako pomemben je kakovosten spanec za telo in celotno psihofizično počutje. Spalnica je naše zavetje, naš najbolj varen in intimen predel doma. Tu se moramo resnično počutiti umirjeno in udobno. Znanost in alternativne veje podajajo več tehnik za boljšo kakovost spanja. Pa poglejmo nekaj ključnih dejavnikov, ki vplivajo na to, kako naspani se boste zjutraj prebudili...

Preberi več
16. 10. 2018 14.08 Salonpohistva.si Spalnice,

Ko se prvič srečamo z opremljanjem svojega doma, je to za nas zelo velik projekt, pri katerem je pomemben vsak detajl. Enako velja tudi za opremljanje spalnice.

Preberi več
26. 04. 2018 15.02 Toni Kolenc Spalnice,
Menjava vzmetnice

Eden izmed najbolj logičnih kriterijev, po katerih se odločate, ali je potrebno zamenjati vzmetnico, je njena starost. Ene so kakovostnejše in jih lahko uporabljate desetletje ali še več, spet druge pa so takšne, ki se bodo že po nekaj letih povesile in postale neudobne.

Preberi več
13. 02. 2018 11.56 Toni Kolenc Spalnice,

Če se ravno v teh dneh odločate za nakup nove vzmetnice, je spletna trgovina www.salonpohistva.si edini in pravi naslov za vas. Samo do konca junija izkoristite do 30% popuste na ekskluzivne modele mebloJOGI. Poleg tega pa lahko v mesecu juniju sodelujete v nagradni igri in prejmete brezplačno vzmetnico.

Preberi več
21. 06. 2017 15.20 Toni Kolenc Nasveti,

Če se ravno v teh dneh odločate za nakup novega kosa pohištva, je spletna trgovina www.salonpohistva.si edini pravi naslov za vas. Samo v novembru vam nudijmo izjemno ponudbo kuhinj po najbolj ugodnih cenah, ob nakupu pa vam jo tudi brezplačno dostavimo. Poleg tega pa lahko v mesecu novembru sodelujete v nagradni igri in prejmete brezplačno kuhinjo.

Preberi več
11. 11. 2016 10.52 Salonpohistva.si Kuhinje,

Veste kdaj je čas za menjavo ležišča? Poznate dejavnike, ki vplivajo na življenjsko dobo ležišča? Pri večini izdelkov je potreba po menjavi precej očitna, saj so na njih vidni očitni znaki obrabe (npr. čevlji, kavč, stol ipd.), pri ležiščih pa temu ni tako. Kljub temu, da ležišče ne zagotavlja več ustrezne podpore našemu telesu, je namreč na občutek udobno, saj je obraba postopna. Ker je spanje tako zelo pomembno za našo sposobnost, delovanje in počutje, je pomembno, da znamo oceniti kdaj je kvaliteta spanca ogrožena in je čas za novo ležišče.

Preberi več
25. 10. 2016 10.16 Salonpohistva.si Spalnice,

Molji so pogost problem v garderobnih omarah in največkrat nam uničijo nam najljubše kose oblačil. Če ste na svojem puloverju opazili sledi moljev (drobne luknjice), najprej preglejte še ostala oblačila, saj so se molji najverjetneje lotili tudi teh. V Salonpohistva.si smo za vas pripravili nekaj nasvetov kako se znebiti moljev v omari v 4-ih preprostih korakih.

Preberi več
25. 10. 2016 10.13 Salonpohistva.si Spalnice, Predsobe,
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij