Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pravzaprav ima jedilni prostor v našem domu izjemno pomembno vlogo. Zato je še kako pomembno, kako je jedilnica zasnovana in opremljena. Za vas smo pripravili 4 TOP nasvete.;

Preberi več
2. 02. 2021 08.24 Salonpohistva.si Jedilna miza po meri, Nasveti Kuhinje Zanimivosti

Tokrat vam bomo zaupali nekaj izjemno koristnih nasvetov, kako brezhibno opremiti kuhinjo in v njej uživati tudi v tem času, ko nam razmere niso ravno najbolj naklonjene.;

Preberi več
24. 11. 2020 08.24 Salonpohistva.si funkcionalna kuhinja, oprema kuhinje, Nasveti Kuhinje

Trenutne razmere vam narekujejo, da raje ostanite doma. A tudi v domačih prostorih si lahko življenje popestrite na svoj način. Namesto, da vsak sedi za svojim ekranom, v poznem popoldanskem času ali zvečer skličite vse člane družine za večjo mizo in skupaj odigrajte partijo najmikavnejše družabne igre. Za vas imamo nekaj predlogov.;

Preberi več
4. 11. 2020 08.24 Salonpohistva.si Jesenski piknik doma, Nasveti Kuhinje Vrtno pohištvo

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več

Nakup mize za jedilnico ni tako preprost, kot bi se lahko zazdelo na prvi pogled. Jedilne mize so po navadi osrednji prostor v hiši, prostor kjer se največkrat družimo, jemo, skratka kjer se dogaja največ stvari. Kako se lotiti nakupa jedilne mize?

Preberi več
10. 06. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Kuhinje

Že od nekdaj velja, da je kuhinja srce prav vsakega doma. Z leti se v tem prostoru ne spreminjajo samo trendi, ampak tudi sama tehnologija, zato se spreminja tudi postavitev pohištva in kuhinjskih elementov; tudi zaradi novih izumov. Olejte si nekaj najbolj pomembnih nasvetov.

Preberi več
11. 02. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Kuhinje

Ker je jedilnica danes v središču dogajanja, je zelo pomembno, da se v njem dobro počutimo, zato ni vseeno, kakšno mizo in stole boste izbrali. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo prišli prav.

Preberi več
11. 12. 2019 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Kuhinje

Prav je, da opremljanju jedilnice namenimo posebno pozornost. Ne samo izbiri mize in stolov, ampak tudi vseh drugih detajlov, s katerimi jo bomo dodatno popestrili.

Preberi več
3. 12. 2019 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Kuhinje

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Tudi pri izbiri pohištva za jedilnico je potrebno upoštevati določene dejavnike, ki vplivajo na funkcionalnost in izgled. Z današnjimi napotki pa vam bomo pot do popolne jedilnice olajšali mi. V nadaljevanju boste našli 4 glavne napotke na katere moramo biti pozorni pri izbiri jedilne mize.

Preberi več
13. 03. 2019 13.24 Salonpohistva.si Izbira jedilnice, jedilnica pohištvo, Pohištvo Kuhinje

Če smo vas ujeli v trenutku, ko prenavljate ali povsem na novo opremljate srce vašega doma ali pa ste preprosto začutili, da morate iz svoje kuhinje pregnati vso turobnost, ki vas muči že dlje časa, potem ste se znašli na pravem mestu. Predstavili vam bomo, kaj lahko storite, da bo vaš najbolj obljuden prostor postal ne samo središče doma, temveč prostor, ki bo svež, zanimiv, prelep in poln energije.

Preberi več
7. 02. 2019 09.43 Salonpohistva.si kuhinje, urejanje kuhinje, prenova kuhinje, nakup kuhinje, Kuhinje

Če se ravno v teh dneh odločate za nakup novega kosa pohištva, je spletna trgovina www.salonpohistva.si edini pravi naslov za vas. Samo v novembru vam nudijmo izjemno ponudbo kuhinj po najbolj ugodnih cenah, ob nakupu pa vam jo tudi brezplačno dostavimo. Poleg tega pa lahko v mesecu novembru sodelujete v nagradni igri in prejmete brezplačno kuhinjo.

Preberi več
11. 11. 2016 10.52 Salonpohistva.si Kuhinje

12 izdeklov