Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Razbarvano pohištvo naprimer ne izgleda prav nič privlačno, poleg tega morda izgubi še na svoji funkcionalnosti. Pri izbiri novega pohištva za svoj dom torej na prvo mesto postavite kakovost, ki pa jo seveda morate tudi negovati. Kaj vam svetujemo ... ;

Preberi več
27. 01. 2021 08.24 Salonpohistva.si Nega pohištva, Nasveti Pohištvo Zanimivosti

Če je pohištvo izdelano iz kakovostnega lesa in je hkrati še pravilno vzdrževano, lahko zdrži tudi desetletja! Zato, če mislite, ali pa ste že investirali v leseno pohištvo, potem si definitivno preberite nasvete, v katerih govorimo o tem, kako vzdrževati leseno pohištvo, da bo še dolgo služilo svojemu namenu.

Preberi več
21. 10. 2020 08.24 Salonpohistva.si Vzdrževanje lesenega pohištva, Nasveti Pohištvo

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več

Ko imate opravka z manjšimi prostori oziroma stanovanji, je še toliko pomembneje, da bivalni prostor s pametno razporeditvijo naredite prijaznejši. Tukaj je nekaj krajših nasvetov, ki vam bodo zagotovo pomagali k bolj funkcionalnemu prostoru in razporeditvi pohištva.

Preberi več
18. 02. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Pohištvo

Pogradi niso le za otroke, ampak lahko z njimi rešite marsikatero prostorsko stisko v majhnih stanovanjih, podstrešnih stanovanjih, vikendih, apartmajih in počitniških stanovanjih ali pa študentskih domovih. Pogradi tako predstavljajo najboljšo rešitev v primerih, ko mora na manjšem prostoru prespati veliko število ljudi.

Preberi več
11. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Otroško pohištvo

Kadar imamo v stanovanju premalo prostora za dodatno spalnico z ležiščem za morebitne goste, so sedežne garniture z ležiščem idealni način za rešitev naših težav, saj imajo številne prednosti. Oglejte si katere.

Preberi več
4. 09. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Dnevne sobe

Morda smo vas ujeli pred ali med nakupovanjem novega ležišča. Naleteli ste že na celo poplavo ponudb, tako da ste verjetno še bolj zmedeni, kot ste bili na začetku, še preden ste se lotili vnetega iskanja pravega ležišča zase. Preverite, kako izbrati najbolj ustrezno ležišče, če želite imeti udoben spanec.

Preberi več
28. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Spalnice

Verjetno se tudi sami prav dobro zavedate, da je kakovost počitka in spanca na vašem ležišču v veliki meri odvisna od vzmetnice. Sicer pa za ta kos pohištva velja nenapisano pravilo, da ga je potrebno zamenjati nekje na 7 do 10 let. Čeprav vam je proizvajalec pri nakupu prejšnje vzmetnice ponudil na primer 20-letno garancijo, pa ta še zdaleč ni merilo za zamenjavo vzmetnice.

Preberi več
21. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Spalnice

Zastarele knjižne omare so nadomestile sodobne oblike knjižnih polic in omar, ki s svojimi različnimi možnostmi sestavljanja prostore poživijo, hkrati pa so tudi izjemno funkcionalne. Včasih so se v dnevnih sobah nahajale velike omare, regali in knjižne police, ki so segale od stropa do tal. Danes je situacija nekoliko drugačna.

Preberi več
14. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Dnevne sobe Dodatki za dom

Dnevna soba je osrednji prostor, v katerem preživimi večji del dneva. Je središče celotnega dogajanja, ko smo sami, pa tudi takrat, ko sprejemamo prijatelje, znance ali sorodnike. Zato je zelo pomembno, kako se v dnevni sobi počutimo, pri tem pa je zelo pomembna tudi njena opremljenost.

Preberi več
6. 08. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Dnevne sobe Dodatki za dom

Verjetno vas je kar nekaj takšnih, ki še nikoli niste slišali za otoman ali tabure. Ob besedi otoman verjetno najprej pomislite na Turčijo, državo, ki se je nekoč imenovala Osmansko ali Otomansko cesarstvo. In prav imate. Otomane so v 17. stoletju v Evropo prinesli ravno Turki.

Preberi več
30. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Dnevne sobe Dodatki za dom

Razvoj miz sega že v zgodnjo civilizacijo. Pisarji v Egiptu so imeli delovno površino rajši na kolenih, sedeli so na spodvitih nogah in tako opravljali različna dela. Prve zgodnje mize so izdelovali iz kamna. Kamnita plošča je bila postavljena na podstavek, ki pa je omogočal, da so bili predmeti dvignjeni od tal.

Preberi več
22. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Dnevne sobe

Ste se kot starš kdaj znašli v situaciji, da ste pri opremljanju otroške ali mladinske sobe želeli pridobiti čim več prostora za igro otrok? Poleg tega pa ste želeli sobo opremiti na takšen način, da bo pospravljanje in sesanje sobe enostavno.

Preberi več
16. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Otroško pohištvo

Dober in kvaliteten spanec je za vsakogar izjemno neprecenljiv. Neprestano obračanje in zbujanje ponoči ali pa bolečine v križu so prvi znaki, da z našim ležiščem nekaj ni v redu. Če imamo ležišče že nekaj let, potem je velika verjetnost, da je že obrabljeno. Možno pa je, da spimo na ležišču, ki ni ustrezno za naše telo.

Preberi več
9. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Spalnice

Otroci imajo v različnih obdobjih različne potrebe in interese. Sprva so navdušeni nad gusarji ali barbikami, nato pa pridejo v ospredje kocke, ustvarjalne in družabne igre. Podobno kot raste otrok, z njim raste tudi njegova otroška soba. Vse to moramo imeti v mislih, ko opremljamo otroško sobo.

Preberi več
2. 07. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Otroško pohištvo

Ste tudi vi mnenja, da vašim obiskovalcem urejenost predsobe pove veliko o vas in o vašem stanovanju na sploh? Zagotovo ste ob tem vprašanju prikimali in hkrati pomisli na svojo predsobo. Morda z njeno opremo in izgledom na sploh niste zadovoljni in smo vas celo ujeli med razmišljanjem, da bi jo povsem predrugačili. Če je tako, potem ste se znašli na pravem mestu.

Preberi več
26. 06. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Predsobe

Investicija v pohištvo predstavlja za marsikoga velik finančni zalogaj. Zato v želji po čim manjših stroških velikokrat varčujemo tam, kjer ne bi smeli. In to je pri izbiri manj kakovostnega pohištva. To se nam lahko kasneje maščuje na takšen ali drugačen način.

Preberi več
18. 06. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo

Če smo vas ujeli ravno v trenutku, ko premišljujete o nakupu nove vrtne garniture, je tale prispevek kot nalašč za vas. Zaupali vam bomo, kaj vse sodi na vaš vrt in na kaj je potrebno paziti.

Preberi več
4. 06. 2019 12.24 Salonpohistva.si Pohištvo Vrtno pohištvo

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste kupili pohištvo, zapravili zanj veliko denarja, na koncu pa je pristalo v sobi, ki je namenjena odlaganju stvari, ki jih ne potrebujete? V izogib temu, bodite pozorni na deset napak, ki jih potrošniki najpogosteje storijo pri nakupu pohištva. Prepričani smo, da boste na ta način kupili odlično pohištvo, ki bo popestrilo vaš dom.

Preberi več
21. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si nakup pohištva, Pohištvo

V spalnico lahko postavimo marsikaj. To pa je pogojeno tudi z njeno velikostjo. Če imate na voljo veliko spalnico, potem imate na voljo veliko več manevrskega prostora kot pa v primeru, če imate spalnico manjše velikosti. Kljub temu pa si s preudarnim opremljanjem lahko ustvarite prijeten in udoben prostor za miren spanec.

Preberi več
15. 05. 2019 10.24 Salonpohistva.si Oprema za spalnico, Pohištvo Spalnice

Ali veliko delate od doma, pa vas neprestano motijo? Nimate kam odložiti svoje dokumentacije? Potem je skrajni čas, da razmislite o ureditvi domače pisarne. Za vas smo pripravili nekaj zelo uporabnih nasvetov.

Preberi več
16. 04. 2019 10.24 Salonpohistva.si Pisarniško pohištvo, Pohištvo Pisarniško pohištvo

Nepogrešljiv del naših teras predstavlja tudi primerno vrtno pohištvo. Če iščete novo vrtno pohištvo, se zagotovo sprašujete, katero je najbolj primerno za vašo teraso ali balkon. Kateri so najbolj obstojni materiali? Kateri materiali so najbolj praktični? Odgovore na ta in podobna vprašanja boste izvedeli v nadaljevanju.

Preberi več

Tudi pri izbiri pohištva za jedilnico je potrebno upoštevati določene dejavnike, ki vplivajo na funkcionalnost in izgled. Z današnjimi napotki pa vam bomo pot do popolne jedilnice olajšali mi. V nadaljevanju boste našli 4 glavne napotke na katere moramo biti pozorni pri izbiri jedilne mize.

Preberi več
13. 03. 2019 13.24 Salonpohistva.si Izbira jedilnice, jedilnica pohištvo, Pohištvo Kuhinje

Ker primerno opremljen dom v veliki meri vpliva na varnost vaših otrok, smo za vas pripravili nekaj izjemno uporabnih in koristnih nasvetov. Ugotovili boste, da lahko s samo z malce iznajdljivosti lahko poskrbite za varen in prijeten dom s čim manj nevšečnostmi.

Preberi več

Če smo vas zalotili pri opremljanju povsem novega stanovanja ali pri prenovi starega, potem je naš prispevek idealna priložnost za vas, da vas poučimo tudi o tem, na kaj je potrebno še posebej paziti pri postavljanju pohištva v notranjost prostorov.

Preberi več
25. 02. 2019 13.24 Salonpohistva.si postavitev pohištva, izbira ustreznega pohištva, Pohištvo

V prispevku vam bomo zaupali, na kaj vse morate biti pozorni pri izbiri barve za določen del vašega doma, če boste želeli, da boste dosegli največjo kakovost bivanja, ki vam jo obljublja Feng Shui. Vzemite si čas in pozorno sledite prav vsem zanimivim dejstvom, med katerimi so tudi taka, ki vas utegnejo zelo presenetiti. Verjamemo, da boste v svojem domu prve spremembe naredili že kmalu po prebranem prispevku, ki vam bo morda življenje obrnil na bolje.

Preberi več

27 izdeklov