NAJVEČJA POLETNA RAZPRODAJA POHIŠTVA DO -70%
Akcija čiščenje zalog-70% traja do RAZPRODAJE ZALOG. Več informacij>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pohištvo Jela je v celoti narejeno po najvišjih standardih. Za svoj denar izbirate najkakovostnejše pohištvo, ki odlično služi vrsto let. Pa si oglejmo še nekaj vrhunskih prednosti, ki jim še kar ni konca.

Preberi več

Opremljanje takšnega prostora zahteva kar nekaj spretnosti in iznajdljivosti. Predsoba je manjši prostor, zato je za idealno opremljanje še toliko zahtevnejši. Pa si oglejmo.

Preberi več
16. 09. 2020 08.24 Salonpohistva.si otroško pohištvo, Nasveti Predsobe

Stvari na nočni omarici zagotovo veliko povedo o vas, zato je zelo pomembno, da imate urejeno nočno omarico in da točno veste, kaj nanjo sodi in kaj ne. Oglejte si seznam sedmih predmetov, ki jih je pametno imeti na nočni omarici.

Preberi več
20. 07. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Spalnice Predsobe

Garderobna omara postaja vse pomembnejši del človekovega življenja, saj današnja družba daje vse večji poudarek na človekov izgled. Zato je pred vami deset koristnih nasvetov, kako vrhunsko organizirati garderobno omaro.

Preberi več
7. 07. 2020 09.24 Salonpohistva.si Nasveti Spalnice Predsobe

Ste tudi vi mnenja, da vašim obiskovalcem urejenost predsobe pove veliko o vas in o vašem stanovanju na sploh? Zagotovo ste ob tem vprašanju prikimali in hkrati pomisli na svojo predsobo. Morda z njeno opremo in izgledom na sploh niste zadovoljni in smo vas celo ujeli med razmišljanjem, da bi jo povsem predrugačili. Če je tako, potem ste se znašli na pravem mestu.

Preberi več
26. 06. 2019 09.24 Salonpohistva.si Pohištvo Predsobe

Les v različnih oblikah se že od nekdaj uporablja za izdelavo različnega pohištva. Naj bo to velika garderobna omara, stol ali postelja, v vsakem primeru gre za izjemno hvaležen material tako za obdelavo kot tudi za vzdrževanje. Katere so torej njegove glavne odlike?

Preberi več

Molji so pogost problem v garderobnih omarah in največkrat nam uničijo nam najljubše kose oblačil. Če ste na svojem puloverju opazili sledi moljev (drobne luknjice), najprej preglejte še ostala oblačila, saj so se molji najverjetneje lotili tudi teh. V Salonpohistva.si smo za vas pripravili nekaj nasvetov kako se znebiti moljev v omari v 4-ih preprostih korakih.

Preberi več
25. 10. 2016 10.13 Salonpohistva.si Spalnice Predsobe

7 izdeklov