Nakup prve kuhinje ali menjava stare kuhinje lahko predstavlja precej zahteven projekt, sploh v času tako obsežne ponudbe, v kateri se človek lahko kar izgubi.

Dobro je poznati preverjene proizvajalce kuhinj ter si ogledati njihovo osveženo ponudbo modernih in praktičnih kuhinjskih postavitev. Med vrhunske kuhinje zagotovo spada kuhinja Infinity proizvajalca Jela, v kateri so ujeti brezčasnost, neskončnost, funkcionalnost in lepota.

img alt=

Jela kuhinje so vredne zaupanja

Med kuhinjami na slovenskem trgu zaradi svoje izjemne kakovosti in dostopne cene hkrati izstopajo kuhinje Jela, ki so narejene iz trpežnih materialov nemškega porekla. Poleg tega ponujajo neskončne možnosti kombiniranja kuhinjskih elementov ter tako omogočajo, da vsaka kuhinja lahko doseže maksimalno stopnjo estetike in uporabnosti ne glede na to, kako majhen ali velik je kuhinjski prostor. Novost med kuhinjami Jela je Infinity kuhinja, ki predstavlja razred zase: razred nad vsemi drugimi.

img alt=

Kuhinja Infinity je letošnja novost

Kuhinja Infinity, ki jo odlikujejo izjemne lastnosti, se je na trgu najmodernejših kuhinj znašla letos in je takoj postala hit. Kar pa ni čudno, saj za njo stoji vrsta strokovnjakov za notranjo opremo, vrhunskih dizajnerjev pohištva, specialistov za usklajevanje najboljših in najbolj trpežnih materialov ter drug usposobljen kader. Med njimi smo tudi mi – številna Furniturina ekipa. Res smo ponosni, da smo lahko del uspešne zgodbe, ki jo ustvarjajo vrhunske kuhinje Jela, še posebej pa kuhinja Infinity, ki je sinonim za neskončno možnost izbire in prilagajanja tisočerim željam in potrebam kuhinjskega prostora.

Kaj je značilno za vrhunsko kuhinjo Infinity?

1. Gre za najkakovostnejše kuhinjske elemente, ki omogočajo skoraj neskončno možnosti sestavov in kombinacij modernih kuhinj.

2. Sprednji deli oziroma fronte elementov so iz trpežnega mediapana, ki je lakiran z UV-lakom, kar ustvarja res odlično zaščito pred vlago in fizičnimi poškodbami, kot so na primer praske.

3. Vsa vratca kuhinjskih elementov imajo mehko zapiranje, kar omogoča neslišno, lahkotno in dolgotrajno uporabo kuhinje. 4. Posamezni kuhinjski elementi so na voljo v antracit sivi ali v kristalno beli barvi, tako da se brez težav prilagodijo kateremu koli prostoru oziroma okolju.

5. Zaradi velikega števila kuhinjskih elementov omogoča, da si kuhinjo ustvarite po svojih željah in merah, tako da ji boste lahko rekli sanjska.

6. Na voljo je po dostopni ceni – v Salonu pohištva Furnitura jo je vedno mogoče kupiti na obroke.

img alt=

Po čem se kuhinja Infinity razlikuje od ostalih kuhinj?

Poleg zgoraj naštetih prednosti ima kuhinja Infinity nekaj posebnosti, s katerimi se loči od ostalih kuhinj. To so:

1. Ima res veliko izbire visečih in visokih elementov, kar stranke pri drugih kuhinjskih sestavih pogosto pogrešajo.

2. Pri visokih elementih so na voljo tudi najmodernejši odprti elementi s policami, pri visečih pa odprti in zaprti elementi višine 36 centimetrov, ki omogočajo dopolnitev visečih elementov tako, da se lahko ustvari kuhinjo do stropa. Spodnja slika nazorno kaže to čudovito kuhinjsko možnost.

3. Vsi kuhinjski elementi so brezročajni, kar ustvarja sodoben minimalizem z visoko stopnjo uporabnosti. Same fronte kuhinjskih elementov tako namreč oblikovane tako, da so nekoliko znižane in da lahko vmes pride še aluminijast profil, ki služi kot ročaj.

4. Vsi elementi imajo kovinske predale in ne lesenih – seveda z razlogom! Kovinski so namreč bolj kakovostni, imajo večjo nosilnost in se lažje izvlečejo, vse to pa podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

5. Imajo vrsto osupljivih detajlov, kot so na primer kromirane profile v barvi šampanjca.

6. Mogoče jo je naročiti kot kuhinjski sestav ali po posameznih Infinity kuhinjskih elementih, kar omogoča tudi naknadne rešitve ali prenovo posameznih delov kuhinje. O prednostih kuhinje po elementih si lahko več preberete tukaj.

img alt=

Naročite svojo neskončno lepo kuhinjo Infinity le z nekaj kliki!

V Salonu pohištva Furnitura je mogoče svojo sanjsko Infinity kuhinjo naročiti preko spleta le z nekaj kliki, in to kar se da hitro, varno ter z zagotovljeno najnižjo ceno! Pred končnim nakupom lahko obiščete naš showroom v BTC-ju v Ljubljani, kjer si precej izdelkov lahko tudi ogledate, preverite vzorce materialov ter pregledate zadnje kataloge z našo najnovejšo ponudbo. V showroomu vam bo naše dostopno in strokovno usposobljeno osebje z veseljem svetovalo ter za vas poiskalo najboljšo možno rešitev, s katero bo vaš kuhinjski prostor popolnoma zaživel. Na voljo je tudi možnost 3D-izrisa kuhinje, seveda tudi priljubljenega Infinity modela! Za nasvet, idejo ali če ste pred nakupom v dvomih, nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si. Kontaktirate pa nas lahko tudi preko spletnega kontaktnega obrazca – z veseljem vam bomo prišli nasproti!

img alt=

Naj vam vaša nova Infinity kuhinja omogoči neskončne možnosti pri ustvarjanju novih obrokov in slastnih jedi, s tem pa tudi čudovite življenjske energije!