Zagotovo se zavedate, kakšen pomen ima vedno pospravljena kuhinja. Morda je to za vas v tem hipu misija nemogoče, a le z nekaj spremembami lahko v svoj kuhinjski prostor vnesete nekaj svežega vetra in s tem poskrbite tudi za povsem novo energijo.

Predstavljamo vam preproste in izjemno priročne rešitve za najbolj urejeno pa tudi najbolj priročno kuhinjo na svetu. Z njimi boste lahko že danes svoj prostor za kuhanje in druženje spoznali v povsem drugačni luči. Ste pripravljeni?

Učno-okolje

Izvlečni predali po meri

Klasično zasnovani kuhinjski predali so v modernih domovih že zdavnaj preteklost. S tem pa je pozabljeno tudi nepotrebno pripogibanje ter seganje v skrite kotičke nepreglednih omaric z vrati. Klasične predale so zamenjali moderni izvlečni, ki omogočajo, da lahko samo z enim pogledom zajamemo vsebino.

Izvlečni kuhinjski predali po meri so lahko dosegljivi, ravno prav široki in prostorni, ustvarjajo odličen pregled in so povsem prilagodljivi. To je ena od najboljših funkcionalnih rešitev moderne kuhinje v zadnjih letih.


Finalisti med kuhinjskimi elementi za vedno pospravljeno kuhinjo

Ker so življenjski slogi posameznih družin lahko precej različni, je treba že pred samim načrtovanjem temeljito razmisliti o sami prilagoditvi prostora za organizacijo in shranjevanje. Najpomembneje pa je, da so zahteve jasne, saj le na takšen način lahko dosežemo želene cilje in učinkovite ergonomične rešitve.

Izvlečni kuhinjski predali so samo eden od finalistov najbolj priljubljenih elementov, ki v našem domu lahko ustvarjajo red in omogočajo izjemno priročnost. Ostali finalisti so še: podnožni predali, povišane omarice in apotekarski izvlečni elementi.


Dodatki za neverjetno olajšanje pri kreiranju organizirane kuhinje

Kuhinja je prostor, kjer praviloma shranjujemo živila in najrazličnejše pripomočke. Že pri načrtovanju takšnega prostora pa je treba misliti na najmanjše podrobnosti. Če želite vrhunsko organiziran prostor za pripravo jedi in druženje, nikakor ne boste zmogli brez nekaterih dodatkov.

Kuhinje Akcija - Mesec brezobrestnih nakupov

Za najbolj priljubljene, koristne in učinkovite dodatke so se v moderni kuhinji izkazali vložki za pribor, protizdrsne podloge, držala za krožnike, sistemi za ločevanje odpadkov in ne nazadnje tudi organizacijski pripomočki za izvlečne predale.


Pozitivna energija je rezultat pospravljenega in urejenega prostora

Dokazano je, da je urejena in pospravljena kuhinja izžareva neverjetno pozitivno energijo. Povsem enako velja tudi za vse druge prostore v našem domu. Ker se v kuhinjskem prostoru neredko poslužujemo ne samo kuhanja, temveč še drugih številnih aktivnosti, je še toliko pomembneje, da vzdržujemo red in čistočo.

V pospravljeni in priročno zasnovani kuhinji se boste počutili vsaj 100-krat bolje. Vse zadeve bodo vedno tam, kjer morajo biti. Pri tem pa seveda ne boste izgubljali ne časa in ne energije.

Če pa ravno razmišljate o novi kuhinji, ste na pravem mestu. V naši ponudbi najdete:

ter vse, kar potrebujete za kuhinje in jedilnice:

--

Če želite, da vam pri kreiranju vašega kuhinjskega prostora pomagamo mi, smo vam vedno na voljo preko kontaktnega obrazca, e-maila info@salonpohistva.si ali nas pokličite na 070 458 517.

Skupaj z vami ustvarjamo dom!

Ne spreglej tudi naslednjih novic in nasvetov o kuhinjah:

- Nasveti in ideje za opremljanje kuhinje

- Kuhinje po naročilu

- Načrtovanje kuhinje

- Obnova stare kuhinje od A do Ž