Odlične vzmetnice s prihranki do 57%!
Ob nakupu prejmete GRATIS vzglavnik Roma Soft 50x70 cm
!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec Jela

Dodatna enodelna garderobna omara Stela

Hiter pregled

Garderobna omara Stela je del modularnega sistema garderobnih omar Stela, ki vam omogoča, da si sestavite unikatno in sanjsko garderobno omaro. Na voljo je v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in hrasta. Notranjost vsebuje 3 prostorne police in eno palico za obešanje, zato bodo vaša oblačila lahko vedno dobro organizirana. Ima 'push-to-open' mehanizem. Omara je sredinski modul, ki ne vsebuje stranskih stranic in ni namenjena za samostojno uporabo.
Cena: 331,00 € 12 x 28,63 €
Rok dostave: 20-40 dni
Cena dostave: 5,79 €
Šifra izdelka: 18795
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca JELA
 • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

Garderobna omara Stela je del modularnega sistema garderobnih omar Stela, ki vam omogoča, da si sestavite unikatno in sanjsko garderobno omaro. Na voljo je v kombinaciji bele barve v visokem sijaju in hrasta. Notranjost vsebuje 3 prostorne police in eno palico za obešanje, zato bodo vaša oblačila lahko vedno dobro organizirana. Omara ima eno polico nad palico za obešanje in dve v spodnjem delu omare. Ima 'push-to-open' mehanizem, ki omogoča daljšo obstojnost omare in večletno nemoteno uporabo, hkrati pa naredi omaro bolj moderno in elegantno. Fronte omare so v beli barvi v visokem sijaju.

Omara je sredinski modul, ki ne vsebuje stranskih stranic in ni namenjena za samostojno uporabo.

MEHKO ZAPIRANJE IN 'PUSH-TO-OPEN' MEHANIZEM

Garderobna omara Stela vsebuje soft close mehanizem, kateri vam omogoča tiho zapiranje vratc. Ta mehanizem prepreči prekomerno trenje med uporabo in posledično prepreči tudi prehitro obrabo. Omogoči vam dolgotrajno uporabo pohištva. Push-to-open mehanizem pa pripomore k bolj modernemu videzu in lažji uporabi garderobne omare.

MODULARNI SISTEM GARDEROBNIH OMAR ZA UNIKATNO POHIŠTVO

Garderobna omara Stela je del modularnega sistema garderobnih omar Stela, kjer si lahko sami zasnujete garderobno omaro in jo popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam. Kolekcija Stela ima na voljo številne različne garderobne omare, katerih lahko poljubno izberete kolikor želite in jih sestavite v celoto, nato pa dodate še okrasni okvir z ali brez osvetlitve. Garderobna omara Stela bo definitivno glavna atrakcija v vašem stanovanju!

PRAKTIČNO IN FUNKCIONALNO

Garderobna omara Stela je praktično zasnovana, saj vsebuje kar tri police in eno palico za obešanje, zato bodo vaša oblačila in drugi dragoceni izdelki vedno lepo pospravljeni in dobro organizirani. V kolikor želite še dodatno izkoristiti prostor omare lahko dokupite še dodatne police.

Barva

 • Bela barva, visoki sijaj
 • Hrast

Material

 • Oplemenitena iverna plošča debeline 16mm
 • MDF

Mehanizem

 • Push-to-open
 • Soft close mehanizem

Dimenzije

 • Širina: 50 cm
 • Globina: 56 cm
 • Višina: 224 cm

Dodatni elementi:

 • Majhna polica Kalla Stela
 • Omari lahko dodate tudi okvir z ali brez LED osvetljave in s tem še izboljšate njen videz. Za več informacij nas kontaktirajte na tel.št. 01 500 51 94

Kolekcija

 • Kalla Stela. Ostale artikle te kolekcije si lahko ogledate TUKAJ. 
 1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje