Pokličite
01 5005 194
Izdelek

Garderobna omara Medea

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Garderobna omara Medea

Garderobna omara Medea v kombinaciji hrast in bele barve vam bo nudila več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Prostorna garderobna omara z ogledalom je opremljena na eni strani s polico in drogom za obešanje ter na drugi strani s štirimi policami.

Redna cena: 498,00 €

Spletna cena: 299,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Izdelek ni več dobavljiv

Garderobna omara Medea

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Garderobna omara Medea v kombinaciji hrast in bele barve vam bo nudila več kot dovolj prostora za vsa vaša oblačila. Prostorna garderobna omara z ogledalom je opremljena na eni strani s polico in drogom za obešanje ter na drugi strani s štirimi policami. Omara vas bo navdušila s svojim brezčasnim dizajnom in v vaš prostor vnesla toplino in harmonično vzdušje. 

Garderobna omara Medea je izdelana iz visoko kvalitetne iverne plošče, ki je oplemenitena z melaminsko folijo. Material je izredno trpežen in nezahteven za vzdrževanje. Odlikuje ga barvna stabilnost in odpornost na mehanske poškodbe.

Garderobna omara spada v linijo spalniškega pohištva Medea, s katerim si lahko opremite celotno spalnico.

Dimenzije:

  • š: 228 cm, v: 215 cm, g: 61 cm

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča

Barva

  • hrast, bela
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij