Pokličite
01 5005 194

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla San Remo)

Proizvajalec Helvetia
Garderobna omara je na voljo v širini 180 ali 200 cm. Odlikuje jo sodobna barva San Remo ter veliko ogledalo. Polovica notranjosti vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.
Price From:

Redna cena: 398,57 €

Spletna cena: 325,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: 20-40 dni
Cena dostave: 9,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla San Remo)

Za povečavo kliknite na sliko

-18%
Opis izdelka

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla San Remo)  v širini 180 ali 200 cm je primerna tako za spalnico kot garderobo. Odlikuje jo sodoben izgled z velikim ogledalom ter sodobna svetla San Remo barva. Notranjost omare je izredno praktična kombinacija polic in palic za obešanje. Notranjost omare je sestavljena iz dveh delov. Prva  polovica vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga polovica vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.

Garderobna omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča (15 mm)
  • steklo

Dimenzije:

  • višina: 215 cm
  • širina: 180 ali 200 cm
  • globina: 61 cm

Barva:

  • svetla San Remo

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij