Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast)

Proizvajalec
Helvetia
Garderobno omaro, ki je na voljo v širini 180 ali 200 cm odlikuje sodoben izgled z velikim ogledalom ter moderno barvo. Ena polovica notranjosti omare vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.
Brezplačna dostava
Price From:

Redna cena: 472,00 €

Spletna cena: 349,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: 20-40 dni

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast)

Za povečavo kliknite na sliko

-26%
Opis izdelka

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (svetla sonoma hrast)  v širini 180 ali 200 cm je prostorna omara z izredno praktično postavitvijo polic in palic za obešanje. Garderobno omaro odlikuje sodoben izgled z velikim ogledalom ter moderno barvo (svetla sonoma hrast). Notranji del omare je razdeljen na dva dela. Ena polovica vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga polovica vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.

Garderobna omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča (15 mm)
  • steklo

Dimenzije:

  • višina: 215 cm
  • širina: 180 ali 200 cm
  • globina: 61 cm

Barva:

  • svetla sonoma hrast

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij