Pokličite
01 5005 194

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (temna sonoma hrast)

Proizvajalec Helvetia
Garderobno omaro, ki je na voljo v širini 180 ali 200 cm odlikuje moderen dizajn z velikim ogledalom v sredini in temno sonoma hrast barvo. Polovica notranjosti vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.
Price From:

Redna cena: 398,57 €

Spletna cena: 325,00 €

Do konca ponudbe je še
Dni Ur Min Sek
Dobava: 20-40 dni
Cena dostave: 9,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (temna sonoma hrast)

Za povečavo kliknite na sliko

-18%
Opis izdelka

Garderobna omara z drsnimi vrati in ogledalom Alfa (temna sonoma hrast)  v širini 180 ali 200 cm je prostorna omara z izredno praktično postavitvijo polic in palic za obešanje. Garderobno omaro odlikuje sodoben izgled z velikim ogledalom v sredini ter temno sonoma hrast barvo. Notranjost omare je sestavljena iz dveh delov. Prva  polovica vsebuje zgornjo polico ter palico za obešanje. Druga polovica vsebuje zgornjo polico ter 8 enako velikih blokov.

Garderobna omara je narejena iz iverne plošče oplemenitene z melaminsko folijo. Material odlikuje barvna stabilnost ter velika odpornost na mehanske poškodbe. Je tudi zelo nezahteven material za čiščenje.

Material:

  • z melaminsko folijo oplemenitena iverna plošča (15 mm)
  • steklo

Dimenzije:

  • višina: 215 cm
  • širina: 180 ali 200 cm
  • globina: 61 cm

Barva:

  • temna sonoma hrast

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij