Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Jedilna miza Vela

Proizvajalec
Sicea
Jedilna miza Velja je raztegljiva miza italijanskega proizvajalca Sicea. Na voljo je v wenge barvi. Raztegnjena v dolžino meri 220 cm medtem ko neraztegnjena v dolžino meri 140 cm. Kovinsko ogrodje zagotavlja mizi trdnost ter modern videz.
Brezplačna dostava

Redna cena: 1.248,06 €

Spletna cena: 1.035,89 €

Jedilna miza Vela

Za povečavo kliknite na sliko

-17%
Opis izdelka

Raztegljiva jedilna miza Vela je izdelek italijanskega proizvajalca Sicea. Jedilno mizo odlikuje nadstandardna kvaliteta izdelave ter visokokvalitetni materiali. Miza je na voljo v barvi wenge. Primerna je za vsako jedilnico, tako majhno kot veliko. Neraztegnjena v dolžino meri 140 cm, kar zadostuje za najmanj 6 oseb, medtem ko raztegnjena, v dolžino meri 220 cm, kar zadostuje za pogostitev večjega števila ljudi. Mehanizem raztezanja je preprost in hiter. Odličen izgled mize je še izboljšan z dekorativnimi detajli v stičišču nog in zgornje ploskvije iz srebrnega  anodiziranega aluminija. Kovinsko ogrodje zagotavlja mizi trdnost in hkrati odličen sodoben videz.

Materiali:

  • ogrodje: kovina v barvi aluminija
  • noge: masiven les prekrit s hrastom v barvi wenge
  • zgornja ploskev: iverna plošča funrirana v hrastu wenge barve
  • dekorativni detajli: srebrn anidoziran aluminij

Dimenzije jedilne mize Vela: Š: 90 cm; D: 140 cm (220 cm raztegnjena); V: 76 cm

Dimenzije jedilne mize Vela

Ostalo: Dostava jedilne mize Vela je brezplačna.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij