Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Jogi lateks ležišče Jantar (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Meblo JOGI
  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Jogi lateks ležišče Jantar (več dimenzij)

Proizvajalec: Meblo JOGI
Jogi lateks ležišče Jantar ima jedro sestavljeno iz 3 plasti lateksa in 2 plasti gumiranega kokosa. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti. Jogi lateks ležišče Jantar ima izjemno mehko, snemljivo in pralno prevleko iz bambusovih vlaken s protibakterijsko zaščito. Jogi lateks ležišče Jantar izdeluje slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija na dom je BREZPLAČNA.
Brezplačna dostava
Price From: 585,97 €
Izdelek ni več dobavljiv

Jogi lateks ležišče Jantar

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi lateks ležišče Jantar je ležišče katerega notranjost sestavljajo 3 plasti lateksa in 2 plasti gumiranega kokosa. Lateks je mešanica naravnega (20 %) in sintetičnega (80 %) in izjemno točkovno podpre telo v vseh točkah ter dodatno razbremeni pritisk na telo v najtežjih predelih. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti kar pomeni, da vežejo vlago iz lateksa nase, poleg tega pa je to zelo kompaktna plast, ki naredi ležišče izjemno trdo. Plasti ležišča Jantar so skupaj povezane z lepilom na osnovi gume.

Jogi lateks ležišče Jantar ima izjemno mehko, snemljivo in pralno prevleko iz bambusovih vlaken (24 %), viskoze (25 %) in poliestra (51 %) s protibakterijsko zaščito na osnovi srebrovih ionov silver+. Prešita je z bombažno vato. Jogi lateks ležišče Jantar izdeluje priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.

Podpora:

  • Večplastno jedro iz plasti lateksa in kokosa.

Udobje:

  • Prijetna preobleka z bambusovimi vlakni.

Višina: 19 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

  • 90 x 190/200
  • 160x 190/200
  • možno tudi naročilo izvenstandardnih dimenzij

Lastnosti:

Mehko Ležišče je mehko na dotik.
Teza Optimalno ležišče za od 60 do 150 kg.
Prilagodljivo Ležišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo.
Anti bacteria Proti bakterijska zaščita.
Pralno Pralna preobleka.

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name N/A
Originalen naziv proizvajalca N/A
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij