Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Jogi postelja GRACIA GN z vzmetnico Oaza

Proizvajalec Meblo JOGI
Vzmetena jogi postelja GRACIA GN z vrhunsko 5 consko žepkasto vzmetnico Oaza omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu. Postelja Gracia ima predale s prostornino 340-litrov, ki omogoča priročno in enostavno shranjevanje stvari.

Brezplačna dostava
Price From: 1.956,49 €
Dobava: do 15 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Jogi postelja GRACIA GN z vzmetnico Oaza

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi postelja GRACIA GN z vzmeteno posteljno podlago in vrhunsko vzmetnico Oaza omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu. Visoka ležalna površina postelje omogoča enostavno leganje in vstajanje ter spanje na višini najugodnejšega spalnega ozračja. Postelja Gracia ima predale s prostornino 340-litrov, ki omogoča priročno in enostavno shranjevanje stvari.

Jogi vzmetnica Oaza je 5 consko ležišče z jedrom iz žepkastih vzmeti, ki omogoča izjemno točkovno podporo in prilagajanje. Odzovejo se namreč le vzmeti, na katere pritiska telo, tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice pa so sproščene. 4 cm plast lateksa na vrhu ležišča izjemno točkovno podpira hrbtenico ter blaži pritisk na ramenski obroč, boke in kolena. Plast lateksa je na strani, ki je položena na jedro, utrjena z juto. Jedro jenarejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0 mm. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 

Jogi vzmetnico Oaza zaokroža še snemljiva in pralna prevleka iz tkanine lyocell vital, ki je na okolju prijazen način izdelana iz viskoze in kapoka. Lyocell je viskozno vlakno iz drevesne celuloze. Kapok je drevo, ki raste v Srednji Ameriki in osrednji Afriki. Sadež tega ogromnega drevesa je poln vlaken, ki se uporabljajo za izdelovanje tekstila. Vlakna kapoka so izjemno lahka, elastična, obstojna in higroskopna - zagotavljajo optimalno prehajanje odvečne vlage v zrak brez obremenjevanja spalnega ozračja. Na otip je tkanina kot svila. Vlakna kapoka so naravni antialergik ter ne privlačijo prahu in pršic. Tkanina je prešita z bombažno vato. Jogi vzmetnica Oaza je primerna za najzahtevnejše kupce.

Jogi posteljo Gracia GN je moč naročiti tudi z vzmetnico Dinamic in Oaza. Na voljo je tudi izvedba postelje Gracia KN z pravokotno končnico.

Barve: bela,črna,rjava,zelena in vijolična

Dimenzije Jogi postelje Gracia GN:

  • dolžina: 200 ali 210 cm
  • širina; 120, 140, 160 ali 180 cm
  • višina končnice: 125 cm
  • višina posteljne podlage: 46 cm
  • debelina končnice: 4 cm

Udobje in podpora:

  • 5-consko žepkasto jedro vzmetnice Oaza nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu. 
  • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 
  • 4-centimetrska plast lateksa dodatno točkovno podpre telo.
  • Pletenina Lyocell Vital je naravni antialergik in ne draži občutljive kože.

Višina: 22 cm

Lastnosti:

PralnaPralna preobleka.
Anti bacteriaProti bakterijska zaščita.
TezaOptimalno ležišče za od 40 do 100 kg.
PrilagodljivoLežišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo

Opomba: po naročilu je možno naročiti samo posteljo brez vzmetnice.

Vabimo vas da si ogledate še ostale vzmetnice blagovne znamke JOGI.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij