Pokličite
01 5005 194

Jogi postelja GRACIA KN z vzmetnico Perla

Proizvajalec Meblo JOGI
Vzmetena jogi postelja GRACIA KN skupaj z vrhunsko 5 consko žepkasto vzmetnico Perla s plastjo spominske pene omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu. Postelja Gracia ima predale s prostornino 340-litrov, ki omogoča priročno in enostavno shranjevanje stvari.

Brezplačna dostava
Price From: 2.053,97 €
Dobava: do 15 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Jogi postelja GRACIA KN z vzmetnico Perla

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi postelja GRACIA KN z vzmeteno posteljno podlago in vrhunsko vzmetnico Perla omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu. Visoka ležalna površina postelje omogoča enostavno leganje in vstajanje ter spanje na višini najugodnejšega spalnega ozračja. Postelja Gracia ima predale s prostornino 340-litrov, ki omogoča priročno in enostavno shranjevanje stvari.

Jogi vzmetnica Perla je 5 consko ležišče z jedrom iz žepkastih vzmeti, ki omogoča izjemno točkvno podporo in prilagajanje. Odzovejo se namreč le vzmeti, na katere pritiska telo, tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice pa so sproščene. Pas Poliuretanske pene okrog jedra utrdi jogi vzmetnico na robu. Petconsko žepkasto žično jedro je narejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0 mm. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena plast filca in nato 4-centimetrska plast spominske pene, ki je mehka inteligentna pena, ki v največji mogoči meri zmanjša povratni pritisk ležalne površine. Hrbtenica ostane v pravilni legi in je fiziološko poravnana, tudi ko spimo na boku.

Jogi vzmetnico Perla zaokroža še snemljiva in pralna prevleka iz pletenine Mirawave™, ki med spanjem krepi imunski sistem.  Pletenina mirawave™ je izdelana iz poliestrskih vlaken, ki vsebujejo biokeramične delce Ilit. Ti delci oddajajo infrardeče žarke enake valovne dolžine kot človeško telo in tako krepijo imunski sistem. Pletenina uničuje bakterije in učinkuje kot toplotni regulator, na otip je mehka in daje občutek svežine. Delovanje biokeramičnih delcev se ne izniči niti s pranjem. Pletenina je prešita s sintetično vato. Jogi vzmetnica Perla je primerna za najzahtevnejše kupce.

Jogi posteljo Gracia GN je moč naročiti tudi z vzmetnico Dinamic in Oaza. Na voljo je tudi izvedba postelje Gracia GN z zaobljeno končnico.

Barve: bela,črna,rjava,zelena in vijolična

Dimenzije Jogi postelje Gracia GN:

  • dolžina: 200 ali 210 cm
  • širina; 120, 140, 160, 180 ali 200 cm
  • višina končnice: 121 cm
  • višina posteljne podlage: 46 cm
  • debelina končnice: 5 cm

Udobje in podpora:

  • 5-consko žepkasto jedro nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu. 
  • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 
  • 4-centimetrska plast spominske pene, ki popolnoma objame telo.
  • Pletenina Mirawave™ med spanjem krepi imunski sistem.

Višina: 25 cm

Lastnosti:

Pralno Ležišče je mehko na dotik.
Teza Optimalno ležišče za od 40 do 100 kg.
Anti bacteria Proti bakterijska zaščita.
Anti alergija Proti alergijska zaščita zaščita.
Pralno Pralna preobleka.

Opomba: po naročilu je možno naročiti tudi samo posteljo brez vzmetnice.

Vabimo vas da si ogledate še ostale vzmetnice blagovne znamke JOGI.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij