Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Izdelek

Jogi vzmetnica Amaca (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.

Jogi vzmetnica Amaca Jogi vzmetnica Amaca: karakteristike
Proizvajalec Meblo JOGI

Jogi vzmetnica Amaca (več dimenzij)

Hiter pregled

Jogi vzmetnica Amaca je ležišče z petconskim žepkastim jedrom SoftTouch™, ki zaradi posebne geometrije vzmeti zagotavlja posebno kombinacijo odzivnosti, udobja in podpore. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena 3,5-centimetrska plast bolj zračnega clima lateksa, ki je perforiran ter 5-consko profiliran. Jogi vzmetnica Amaca je je v snemljivi in pralni prevleka iz izjemno zračne 3D-tkanine. Jogi vzmetnica Amaca je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija je brezplačna.

Podrobnosti

Jogi vzmetnica Amaca je ležišče s petconskim žepkastim jedrom SoftTouch™, ki zagotavlja posebno kombinacijo odzivnosti, udobja in podpore. Zaradi posebne geometrije vzmeti je ležišče na prvi otip izjemno mehko, ko pa se po ležišču razporedi teža, postane trše in nudi ustrezno podporo. Zgornji in spodnji del vzmeti, kjer so navoji gostejši, poskrbi za udobje, osrednji del pa nudi podporo. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena 3,5-centimetrska plast clima lateksa, ki je perforiran ter 5-consko profiliran. Clima lateks je zaradi odprte celične strukture bolj zračen od klasičnega. Profiliranost ležišča dodaja zračnost ležišču. Ležišče je oblikovano tako, da ustvari občutek spanja na viseči mreži.

Jogi vzmetnica Amaca je je v snemljivi in pralni prevleka iz poliesterske 3D-tkanine, ki je zaradi načina izdelave izjemno zračna. Zrak nenehno kroži skozi luknjice in vzdržuje ustrezno spalno ozračje Prešita je s sintetično vato. Jogi vzmetnica Amaca je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija je brezplačna.

Podpora:

  • Petconsko žepkasto jedro SoftTouch™ nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu.
  • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu.

Udobje:

  • 3-centimetrska plast clima lateksa, ki je 5-consko profiliran in v celoti perforiran in nudi izjemno udobje in zračnost.
  • Preobleka iz 3D-tkanine je zračna in daje občutek spanja na mreži.

Višina: 23 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

  • 80x 200
  • 90 x 190/200/210
  • 160x 200
  • 180x 200
  • možno tudi naročilo izvenserijskih dimenzij

Lastnosti:

Teza Optimalno ležišče za od 40 do 100 kg.
Prilagodljivo Ležišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo.
Pralno Pralna preobleka.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Ocenite zadovoljstvo z izdelkom

Zadovoljstvo s ceno izdelka:

Zadovoljstvo z izbiro izdelka:

250 preostalih znakov
Pri ocenjevanju (ne) zadovoljstva ni dovoljeno uporabljati neprimernega jezika ter komentirati in primerjati izdelkov drugih trgovcev. Pridržujemo si pravico, da neprimerne ocene izdelka ne objavimo. Z oddajo ocene zadovoljstva z izdelkom se strinjate, da lahko vašo oceno uporabimo tudi v promocijske namene. Splošni pogoji >>