Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018
Izdelek

Jogi vzmetnica Amaca (več dimenzij)

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

 • da si ogledate ostale izdelke istega proizvajalca na Meblo JOGI
 • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Jogi vzmetnica Amaca (več dimenzij)

Proizvajalec: Meblo JOGI
Jogi vzmetnica Amaca je ležišče z petconskim žepkastim jedrom SoftTouch™, ki zaradi posebne geometrije vzmeti zagotavlja posebno kombinacijo odzivnosti, udobja in podpore. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena 3,5-centimetrska plast bolj zračnega clima lateksa, ki je perforiran ter 5-consko profiliran. Jogi vzmetnica Amaca je je v snemljivi in pralni prevleka iz izjemno zračne 3D-tkanine. Jogi vzmetnica Amaca je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija je brezplačna.
Brezplačna dostava
Price From: 649,81 €
Izdelek ni več dobavljiv

Jogi vzmetnica Amaca

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi vzmetnica Amaca je ležišče s petconskim žepkastim jedrom SoftTouch™, ki zagotavlja posebno kombinacijo odzivnosti, udobja in podpore. Zaradi posebne geometrije vzmeti je ležišče na prvi otip izjemno mehko, ko pa se po ležišču razporedi teža, postane trše in nudi ustrezno podporo. Zgornji in spodnji del vzmeti, kjer so navoji gostejši, poskrbi za udobje, osrednji del pa nudi podporo. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena 3,5-centimetrska plast clima lateksa, ki je perforiran ter 5-consko profiliran. Clima lateks je zaradi odprte celične strukture bolj zračen od klasičnega. Profiliranost ležišča dodaja zračnost ležišču. Ležišče je oblikovano tako, da ustvari občutek spanja na viseči mreži.

Jogi vzmetnica Amaca je je v snemljivi in pralni prevleka iz poliesterske 3D-tkanine, ki je zaradi načina izdelave izjemno zračna. Zrak nenehno kroži skozi luknjice in vzdržuje ustrezno spalno ozračje Prešita je s sintetično vato. Jogi vzmetnica Amaca je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija je brezplačna.

Podpora:

 • Petconsko žepkasto jedro SoftTouch™ nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu.
 • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu.

Udobje:

 • 3-centimetrska plast clima lateksa, ki je 5-consko profiliran in v celoti perforiran in nudi izjemno udobje in zračnost.
 • Preobleka iz 3D-tkanine je zračna in daje občutek spanja na mreži.

Višina: 23 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

 • 80x 200
 • 90 x 190/200/210
 • 160x 200
 • 180x 200
 • možno tudi naročilo izvenserijskih dimenzij

Lastnosti:

Teza Optimalno ležišče za od 40 do 100 kg.
Prilagodljivo Ležišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo.
Pralno Pralna preobleka.

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij