Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Jogi vzmetnica Nirvana (več dimenzij)

Proizvajalec
Meblo JOGI
Jogi vzmetnica Nirvana je 40 cm visok jogi s 5-conskim žepkastim jedrom. Na jedro je položena 2-centimetrska plast 3D-tkanine, ki služi kot zračni kanal ter dodatna podpora. Nad zračnim kanalom je jedro iz super mikrožepkastih vzmeti, ki telo objame na enak način kot spominska pena, vendar je veliko bolj zračno. Jogi vzmetnica Nirvana je v prevleka iz pletenina X-Static®, ki ima odlične protibakterijske in protistatične lastnosti. Jogi vzmetnica Nirvana je primerna za najzahtevnejše kupce.
Brezplačna dostava
Price From: 2.549,47 €
Dobava: do 15 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Jogi vzmetnica Nirvana - prerez

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi vzmetnica Nirvana je 40cm visok jogi s 5-conskim žepkastim jedrom, žično jedro je narejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0 mm ter je dodatno utrjeno z valjancem. Na jedro je položena 2-centimetrska plast 3D-tkanine, ki služi kot zračni kanal ter dodatna podpora. Nad zračnim kanalom je jedro iz super mikrožepkastih vzmeti, ki telo objame na enak način kot spominska pena, vendar je veliko bolj zračno. Posamezna vzmet ima premer 2,5 cm, na kvadratni meter je 1.000 vzmeti. Izjemno majhen premer vzmeti omogoča maksimalno prilagajanje ležišča telesu, zmanjša pritisk ležišča na posamezno točko telesa ter minimalizira občutenje premikanja partnerja.

Jogi vzmetnica Nirvana je obdana s prevleko iz pletenine X-Static® in je izdelana iz poliestrskih vlaken in 2 % vlaken z nanosom srebra. Zaradi lastnosti srebra je pletenina X-Static® protibakterijska, protistatična (najbolje na svetu prevaja statično elektriko, prepušča namreč kar 99 % statične elektrike, ki jo proizvaja telo), se ne navzema vonjav telesnih tekočin, uravnava temperaturo in je okolju prijazna, saj je izdelana brez kemičnih aditivov, ki bi vplivali na zdravje človeka ali na okolje. Jogi vzmetnica Nirvana je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija je brezplačna.

Podpora:

 • 5-consko žepkasto jedro nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu.
 • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu.
 • Zračni trak iz 3D-tkanine nudi zračnost in podporo ter preprečuje nastanek kondenza v ležišču.

Udobje:

 • 10-centimetrsko mikrožepkasto jedro objame telo na enak način kot spominska pena, le da je izjemno zračno. Mikrovzmeti razporedijo pritisk ležišča na telo enakomerno, zaradi velikega števila vzmeti premikanja partnerja po ležišču sploh ne občutite.
 • Preobleka iz tkanine X-Static® je izjemno prijetna na otip, prevaja 99 % statične elektrike našega telesa, srebrovi ioni preprečujejo razvoj mikroorganizmov in navzemanje vonjav.

Višina: 40 cm (merjena v sredini)

Dimenzije Jogi vzmetnice:

 • 120 x 200/210
 • 140 x 200/210
 • 160 x 200/210
 • 180 x 200/210
 • 200 x 200/210
 • možno tudi naročilo izvenserijskih dimenzij

Lastnosti:

Prilagodljiva podlaga Ležišče se telesu prilagodi, vendar se vanj ne pogreznemo, kot bi ležali na mivki.
Ležišče “SOFT-HARD“ Ležišče “SOFT-HARD“ priporočamo osebam s telesno težo med 40 in 150 kg.
Pletenina X-Static®Pletenina X-Static® prepušča 99 % statične elektrike. Vsebuje vlakna s srebrovimi ioni, ki preprečujejo razvoj mikroorganizmov ter navzemanja telesnih vonjav.
1-cona mikro žepki Mikro žepkasto vzmeteno 1-consko jedro.
5-consko jedro Žepkasto vzmeteno 5-consko jedro.
3D zračni kanali Zračni 3D-kanal je namenje prezračevanju ležišča in ustvarja dodatno podporo in stabilnost.
Protibakterijska zaščita Izjemno pomembna je tudi higiena ležišča. Večina ležišč je protibakterijsko zaščitena.
Antibakterijska zaščita Antialergijsko zaščitena.

Vabimo vas da si ogledate še ostale vzmetnice blagovne znamke JOGI.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij