Pokličite
01 5005 194
Inventurna razprodaja 2018
Inventurna razprodaja 2018

Jogi vzmetnica Perla 80x200 - razstavni eksponat

Jogi vzmetnica Perla je ležišče z 5-conskim žepkasto vzmetenim jedrom obdanim s poliuretensko peno in vrhnjo 4cm plastjo iz spominske pene. Jogi ima snemljivo in pralno prevleko iz pletenine Mirawave™, ki med spanjem krepi imunski sistem. Brezplačna dostava jogija Perla na vaš dom.
Brezplačna dostava
512,79 €

Jogi vzmetnica Perla

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Jogi vzmetnica Perla je 5 consko ležišče z jedrom iz žepkastih vzmeti, ki omogoča izjemno točkvno podporo in prilagajanje. Odzovejo se namreč le vzmeti, na katere pritiska telo, tako je hrbtenica nenehno poravnana in v pravilni legi, mišice pa so sproščene. Pas Poliuretanske pene okrog jedra utrdi jogi vzmetnico na robu. Petconsko žepkasto žično jedro je narejeno iz žice debeline 1,8 in 2,0 mm. Jedro je dodatno utrjeno z valjancem. Nanj je položena plast filca in nato 4-centimetrska plast spominske pene, ki je mehka inteligentna pena, ki v največji mogoči meri zmanjša povratni pritisk ležalne površine. Hrbtenica ostane v pravilni legi in je fiziološko poravnana, tudi ko spimo na boku.

Jogi vzmetnico Perla zaokroža še snemljiva in pralna prevleka iz pletenine Mirawave™, ki med spanjem krepi imunski sistem.  Pletenina mirawave™ je izdelana iz poliestrskih vlaken, ki vsebujejo biokeramične delce Ilit. Ti delci oddajajo infrardeče žarke enake valovne dolžine kot človeško telo in tako krepijo imunski sistem. Pletenina uničuje bakterije in učinkuje kot toplotni regulator, na otip je mehka in daje občutek svežine. Delovanje biokeramičnih delcev se ne izniči niti s pranjem. Pletenina je prešita s sintetično vato. Jogi vzmetnica Perla je primerna za najzahtevnejše kupce, izdeluje jo priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.

Po znižani ceni sta na voljo le dva kosa, ki sta razstavni eksponat.

Podpora:

  • 5-consko žepkasto jedro nudi izjemno podporo in prilagajanje telesu. 
  • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu. 

Udobje:

  • 4-centimetrska plast spominske pene, ki popolnoma objame telo.
  • Pletenina Mirawave™ med spanjem krepi imunski sistem.

Višina: 25 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice: 80x200

Lastnosti:

Pralno Ležišče je mehko na dotik.
Teza Optimalno ležišče za od 40 do 100 kg.
Anti bacteria Proti bakterijska zaščita.
Anti alergija Proti alergijska zaščita zaščita.
Pralno Pralna preobleka.

Vabimo vas da si ogledate še ostale vzmetnice blagovne znamke JOGI.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij