Velika poletna RAZPRODAJA!
Izkoristite super prihranke kar do 70%!
Ogled ponudbe >>>
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec Meblo JOGI

JOGI VZMETNICA WOODY NORMAL (VEČ DIMENZIJ)

Hiter pregled

Luksuzna vzmetnica mebloJOGI Woody Normal je prva slovenska vzmetnica z naravnim lateksom in esencialnim bakrom, ki imata protivnetne lastnosti, lajšata gibalne težave, pripomoreta k boljšemu prevajanju toplote ter sta naravno protibakterijska, protiglivična in delujeta proti plesnim. Ima 7-consko jedro z žepkastimi vzmetmi, ki se odlično prilagajajo telesu ter snemljivo in pralno prevleko s 100% naravno protibakterijsko zaščito.
Cena: 701,60 € 12 x 60,69 €
Rok dostave: 5-10 dni
Cena dostave: 0,00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Šifra izdelka: 26472
Svetovanje in ogled vzorcev proizvajalca MEBLO
  • Showroom Ljubljana - NOVO

Podrobnosti

Luksuzna vzmetnica meblo JOGI Woody Normal je prva slovenska vzmetnica z naravnim lateksom in esencialnim bakrom, ki imata protivnetne lastnosti, lajšata gibalne težave, pripomoreta k boljšemu prevajanju toplote ter sta naravno protibakterijska, protiglivična in delujeta proti plesnim. Ima 7-consko jedro z žepkastimi vzmetmi, ki se odlično prilagajajo telesu ter snemljivo in pralno prevleko s 100% naravno protibakterijsko zaščito.

Prva slovenska vzmetnica z naravnim lateksom in bakrom

Luksuzna vzmetnica meblo JOGI Woody Normal je prva slovenska vzmetnica, ki vsebuje naraven lateks in esencialni baker. Ta dva materiala imata številne pozitivne lastnosti, ki bodo izboljšale vaš spanec in vam omogočile, da se boste vsak dan zbudili maksimalno spočiti in pripravljeni na nove izive. Poleg protivnestnih lastnosti tudi lajšata gibalne težave, pripomoreta k boljšemu prevajanju toplote ter sta naravno protibakterijska, protiglivična in delujeta proti plesnim. 

Izjemna podpora 7-conskega ležišča za maksimalno udobje

Vzmetnica meblo JOGI Woody Normal ima 7-consko jedro iz žepkastih vzmeti, ki individualno podpirajo 7 delov telesa z različno stopnjo obremenitve. Vzmeti v posamezni coni so torej različnih trdot. Skupaj vsebuje kar 364 žepkastih vzmeti na kvadratni meter, zato se maksimalno prilagodijo telesu in vam ponudijo čim več udobja.Drobne vzmeti se posamično odzovejo na vsak gib tako da se pritisk na telo zmanjša.

Sestava jedra:

  • žepkasto jedro, razdeljeno na 7 con
  • 364 vzmeti na kvadratni meter
  • 4 cm plast lateksa z bakrom

Sestava prevleke:

  • 100% naravna protibakterijska zaščita in naravna vakna Tencel
  • inovativna pletenina Wood Work
  • Snemljiva in pralna prevleka, katero lahko operete v pralnem stroju na 60 stopinj

Višina: 28 cm 

Trdota: srednje trdo ležišče

Garancija: 2 leti na celotno ležišče

Dimenzije: na voljo v dolžini 190, 200 in 210 cm ter v širini 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180 in 200 cm. Vzmetnico lahko izdelamo tudi v nestandardnih dimenzijah.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje