Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Komoda MILLA RIO

Proizvajalec
Jela
Komoda MILLA RIO je priročna in koristna v vašem domu. Na njej lahko sedite in v njo pospravirt svoje stvari. Ob vstopu v dom bo pričarala odlično počutje.

Redna cena: 170,00 €

Spletna cena: 115,00 €

Dobava: 20-40 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Komoda MILLA RIO

Za povečavo kliknite na sliko

-32%
Opis izdelka

Čudovita komoda MILLA RIO v katero pospravite svoje stvari in ustvari odlično počutje že ob vstopu v dom

Komoda MILLA RIO je priročna in koristna v vašem domu. Na njej lahko sedite in v njo pospravirt svoje stvari. Ob vstopu v dom bo pričarala odlično počutje. 

PREVERJENA KVALITETA 

Komoda je narejena iz oplemenitene iverne plošče (38 mm). Predal ima mehko zapiranje. Ročke so narejena iz kroma in nogice so nastavljive po višini in metalne. Robovi so ABS (mehki robovi). 

UMIRJENA ELEGANCA V VAŠEM DOMU

Bež lakirana barva v visokem sijaju bo vašo predsobo zaokrožila v harmonično celoto in bo nepogrešljiv element vsakega doma. Komoda je narejena v stilu umirjene elegance in vam bo nudila veliko prostora. S to čudovito in luksuzno komodo boste poskrbeli za čudovit videz vašega doma.

FUNKCIONALEN DIZAJN 

Komoda ima en predal in namenjena je za sedenje. S komodo boste prihranili prostor v vašem domu. Pustite, da polepša vaš dom.

TEHNIČNI PODATKI 

Barva:

  • bež visoki sijaj (UV lak)

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča (38 mm)
  • ABS robovi 

Dimenzija:

  • 60 x 46 x 35 cm

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij