Pokličite
01 5005 194

Kopalniški blok NEPTUN S

Proizvajalec Stolkar
Kopalniški blok NEPTUN S je kvaliteten, mladosten, dinamičen in praktičen kopalniški sestav. K elegantnemu minimalizmu sodi omarica z umivalnikom in ogledalo. Narejena je iz oplemenitene iverne plošče (16 mm) in plastičnih ročajev. Omara se lahko odpira z leve in desne strani.

Redna cena: 167,00 €

Spletna cena: 119,00 €

Dobava: 17-21 dni
Cena dostave: 7,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Kopalniški blok NEPTUN S

Za povečavo kliknite na sliko

-29%
Opis izdelka

Kopalniški blok NEPTUN S je kvaliteten, mladosten, dinamičen in praktičen kopalniški sestav. Vsi si želimo, da bi bila kopalnica prilagojena nam. Želimo si, da bi bila estetska in funkcionalna. Zato imamo za vas kopalniški blok Neptun. K elegantnemu minimalizmu sodi omarica z umivalnikom in ogledalo.Narejena je iz oplemenitene iverne plošče (16 mm) in plastičnih ročajev. Uporabnost, lep videz, enostavno čiščenje so dobri razlogi zakaj se odločiti prav za ta sestav.

ELEMENTI KOPALNIŠKEGA BLOKA Z DIMENZIJAMI:

  • Omarica pod umivalnikov (š:46×v:60,2×g:26,2 cm)
  • Umivalnik Kalia (š:50×v:17,5×g:40 cm)
  • Ogledalo (š:50×v:70×g:2 cm)

Barva:

  • Wenge

Material:

  • Oplemenitena iverna plošča (16 mm)

 

Na voljo je v dveh sestavih (L in S). V obeh sestavih je vključen umivalnik Kalia, ki je narejen iz konglomerata (zmes kamnin)!

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij