DNEVI NAJNIŽJIH CEN! Pohištvo JELA vse -40% Več >>>>
×
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

OBVESTILO- od 21.3.2019 plačilo preko storitve kredit Summit leasing ni več mogoče

Plačilo s pomočjo storitve spletni kredit Summit leasing 

Storitev spletni kredit vam omogoča podjetje Summit Leasing Slovenija d.o.o., Flajšmanova 3, Ljubljana. Storitev je na voljo za komitente vseh bank.  Je enostavna saj se vse potrebno uredi kar preko spleta. Doba odlačevanja je od 4 do 24 mesecev (v primeru posebnih akcij je lahko najdaljša doba odplačevanja manjša od 24 mesecev). Znesek kredita znaša od 125,00 EUR do 1.300,00 EUR. Storitev je namenjena fizičnim osebam. Za uspešno sklenitev kredita smo vam pripravili nekaj napotkov, kateri so pomembni pri sklenitvi pogodbe in jih najdete spodaj.  

KDO JE LAHKO KREDITOJEMALEC

1. Ste fizična oseba, državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji, niste mlajši od 18 in starejši od 78 let ob poteku direktne bremenitve, ter ste redno zaposleni za nedoločen čas pri delodajalcu s sedežem v Sloveniji ali upokojeni. 
2. Pri eni od slovenskih bank imate odprt osebni račun, ki omogoča odprtje direktne bremenitve.

  POSTOPEK IN KATERE DOKUMENTE POTREBUJETE

  Na spletni strani www.salonpohistva.si izberete  blago, med načini plačila pa opcijo Plačaj na obroke - spletni kredit Summit Leasing. Nato nadaljujete z vnosom vaših podatkov. Ob vnosu vaše davčne in EMŠO št. se izvede preverjanje vaše izpostavljenosti pri podjetju Summit Leasing Slovenija in Zavarovalnici Sava, pri čemer vaša skupna zadolžitev iz naslova sklenjenih in neodplačanih hitrih kreditov pri Summit Leasing Slovenija ne sme presegati 1.300 EUR. Po uspešnem vnosu vaših podatkov v nadaljevanju posredujete na el. naslov: webkrediti@slsi.si naslednje dokumente (navodila o tem prejmete tudi po el. pošti):
  1. če ste redno zaposleni: 
  • skeniran zadnji originalni bančni izpisek, ki ga dobite po pošti ali
  • skenirano potrdilo matične banke o prilivu na TRR iz naslova zadnje plače (potrdilo ne sme biti starejše od 31 dni in mora vsebovati navedbo in podpis bančnega uslužbenca) v obliki vloge za posredovanje podatkov ali potrdila oz. izpisa prometa ali 
  • originalni izpis iz internetnega poslovanja v pdf formatu, ki je lahko:
   • izpis iz e-bančništva v obliki zadnjega mesečnega izpisa, ki mora vsebovati navedbo banke, ime, priimek, naslov in št. TRR.
   • izpis za poljubno obdobje, ki mora biti narejen najmanj za en mesec in mora vsebovati ime, priimek in št. TRR. Končni datum obdobja je lahko največ 31 dni pred datumom vložitve prošnje za kredit. 
  Z izpisa mora biti razviden priliv plače v tekočem, preteklem ali predpreteklem mesecu. Če na kateremkoli zgoraj navedenem izpisu ob prilivu plače ne piše PLAČA ali OSEBNI DOHODEK ali REDNO DELO ali SALA, priložite tudi skenirano plačilno listo za priliv z izpisa (zneska se morata ujemati). Priliv iz naslova plače, prikazan na bančnem izpisku, ne sme biti manjši od 552,30 EUR.
  2. če ste na porodniškem dopustu, morate poleg zgoraj navedenih dokumentov posredovati skenirano potrdilo delodajalca, da ste zaposleni za nedoločen čas. V primeru zaposlitve za določen čas lahko sklenete kreditno pogodbo za čas trajanja vaše zaposlitve, vendar ne dlje kot za 12 mesecev. Potrdilo ne sme biti starejše od 31 delovnih dni od datuma kreditne pogodbe.
  3. če ste upokojeni, morate poleg bančnega izpiska, za katerega veljajo enaka pravila (na izpisku mora biti prikazana pokojnina z besedo PENS ali POKOJNINA ali ZPIZ) kot pri redno zaposlenih (točka 1.) posredovati še skenirani zadnji prejeti originalni ali internetni odrezek od pokojnine. Pokojnina, prikazana na bančnem izpisku, mora znašati vsaj 552,30 EUR. Izkazana mora biti pod šifro 01 (upokojenec lahko poleg tega prejema tudi prejemke pod drugimi šiframi). Letni dodatek oz. regres se odštevata od skupnega nakazila pokojnine (šifra 07 in 50).

  POSTOPEK ODOBRITVE

  Na osnovi vašega zahtevka bomo naslednji delovni dan izvedli vpogled v Slovenski informacijski sistem bonitet (Sisbon) skladno s kriteriji, ki jih morate izpolnjevati za odobritev.
  Po prejemu dokumentacije za odobritev spletnega kredita z vaše strani in izvedenem vpogledu v Sisbon vas bomo obvestili o odobritvi spletnega kredita po el. pošti.
  Če bo kredit odobren, boste na osnovi izbranega način dostave od prevzemu blaga podpisali naslednje dokumente, ki vam jih bomo predhodno poslali na vpogled tudi po el. pošti:
  • standardne predhodne informacije, 
  • kreditna pogodba
  • soglasje za direktno bremenitev
  • upravno izplačilna prepoved
  Ob prevzemu blaga vas vljudno prosimo, da se izkažete z vašim osebnim dokumentom (osebna izkaznica ali potni list). Blago lahko prevzame le oseba, ki je sklenila kreditno pogodbo.
  Direktno bremenitev na osnovi vašega soglasja odpre pri vaši banki Summit Leasing Slovenija. Obroke po kreditni pogodbi plačujete vsakega 18. v mesecu preko direktne bremenitve vašega osebnega računa. Skupaj s prvim obrokom preko direktne bremenitve plačate stroške odobritve v višini 1% od zneska kredita in stroške zavarovanja v višini 5,51% od zneska glavnice in obresti. EOM (efektivna obrestna mera) je razvidna iz informativnega izračuna in je izračunana na podlagi zneska in trajanja kredita, stroškov odobritve in zavarovanja ter veljavne obrestne mere, ki je 8,5% (fiksna). Morebitni dodatni stroški, ki nastanejo, če ne izpolnjujete pogodbe, niso vključeni v izračun EOM. 

  Na osnovi vašega zahtevka bomo naslednji delovni dan izvedli vpogled v Slovenski informacijski sistem bonitet (Sisbon) skladno s kriteriji, ki jih morate izpolnjevati za odobritev.

   

  Po prejemu dokumentacije za odobritev spletnega kredita z vaše strani in izvedenem vpogledu v Sisbon vas bomo obvestili o odobritvi spletnega kredita po el. pošti.

   

  Če bo kredit odobren, boste na osnovi izbranega način dostave od prevzemu blaga podpisali naslednje dokumente, ki vam jih bomo predhodno poslali na vpogled tudi po el. pošti:

  Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij