Pripravili smo VIKEND AKCIJO!
Izkoristite GRATIS dostavo za vsa naročila!
Samo še .
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Kuhinjski elementi in omarice

Kuhinjski elementi in omarice

Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinjski omarice in elementi

Izdelki v kategoriji kuhinjski elementi in omarice

Izdelki 1 - 36 od skupno 78 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Izdelki 1 - 36 od skupno 78 izdelkov

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Kakovostni kuhinjski elementi za opremo sodobne kuhinje

Kuhinja je prostor, ki s svojo ustvarjalno in gurmansko energijo ne sme manjkati v nobenem domu. Kuhinja naj ne bo ustvarjena po sili razmer, češ, saj pogosto jemo zunaj ali na poti. Pomembno je, da je zasnovana tako, da nam omogoča prijetno pripravo obrokov – pa naj gre za instant zajtrk ali glamurozno večerjo s šestimi hodi.

Kakšne oblike naj bo kuhinja?

Kuhinje so lahko različnih oblik in velikosti: prostorne kuhinje, mini kuhinje, linijske in kotne, kuhinje v obliki črke U, takšne z otokom in še kakšna izvirna oblika bi se našla. Različni kuhinjski elementi so zaslužni, da je mogoče kuhinjo postaviti in ustvariti res po svojih željah. Kakovostne kuhinjske omarice, kuhinjske omare, kuhinjski pult, različni kuhinjski bloki in drugi pohištveni elementi omogočajo, da se sestavi kuhinjo, ki bo res funkcionalna in bo dolgo služila svojemu namenu.

Kateri kuhinjski element je najpomembnejši?

Težko je reči, kateri kuhinjski element je najpomembnejši, saj ima vsak od njih svojo nenadomestljivo funkcijo. A najpogosteje se v kuhinji znajdejo prav kuhinjske omarice ter kuhinjske omare. Na voljo so kuhinjske omarice najrazličnejših oblik, dimenzij in namembnosti.

Večna dilema: vratca ali predali?

Obstajata dva osnovna tipa kuhinjske omare, in sicer je mogoče najti takšno, ki vsebuje predale, ter takšno, ki vsebuje police in se zapira z vratci. Oba tipa imata svoje prednosti, zato je pred končno odločitvijo res dobro razmisliti o svojih željah in vsem, kar potrebujemo pri kuhanju. Vsekakor pa se bolj kot klasične kuhinjske omare priporočajo takšne, ki imajo funkcijo mehkega zapiranja vratc oziroma predalov. Tak najnaprednejši način zapiranja je zelo smiseln, saj pripomore k lažji vsakodnevni uporabi ter prepreči nastanek prask in poškodb.

Običajno se tisti, ki še niso preizkusili pohištva s funkcijo mehkega zapiranja, še vedno odločajo za klasičen tip pohištva, tisti pa, ki so imeli priložnost to funkcijo preizkusiti v praksi, je več ne zamenjajo za nič na svetu.

Kuhinjske omarice od A do Ž

Kuhinjske omarice se običajno uporabljajo kot spodnji ali zgornji kuhinjski element. Na tržišču so v ponudbi kuhinjske omare z vratci, predali, izvlečnimi vratci, na voljo so za vgradno pečico, hladilnik, pomivalni stroj in druge kuhinjske aparature. Sodobna kuhinjska omarica ima lahko vratca, ki so pri spodnjih elementih lahko le lesena, pri zgornjih pa tudi v kombinaciji s steklom.

Predali kuhinjske omare so lahko leseni ali kovinski. Slednji imajo večjo nosilnost in se lahko v celoti izvlečejo, zato so iz leta v leto bolj priljubljeni.

V naši ponudbi so med drugim na voljo spodnji kuhinjski elementi, viseči kuhinjski elementi in kombinirani oziroma visoki kuhinjski elementi po komadu. Spodnji kuhinjski elementi so standardnih dimenzij v višini 91 centimetrov, viseči z višino 55, 72 ali 91 centimetrov, kombinirani pa so visoki 151, 219 in 238 centimetrov.

Izbira kuhinjske omare je preprosta, če ...

Izbira kuhinjske omarice je enostavna, če imamo vizijo, kakšno kuhinjo želimo ustvariti. Kuhinjska omarica naj bo kuhinjski element, ki dizajnersko sovpada z videzom kuhinje. Najbolje je seveda izbrati kar celotno kuhinjo, kjer so vsi kuhinjski elementi povezani v estetsko dovršeno celoto, ali pa se odločiti hkrati za več kuhinjskih elementov iz iste kuhinjske linije.

Katera kuhinjska omarica je najcenejša in katera najdražja?

Cena posamezne kuhinjske omarice oziroma elementa je popolnoma odvisna od velikosti, kakovosti in tudi prepoznavnosti proizvajalca. Načeloma so najcenejši kuhinjski elementi (cena za vsak žep) z lesenimi vratci, dražje pa so kuhinjske omare, ki imajo predale ali privlačna steklena vratca.

Včasih najdražja kuhinjska omarica ni nujno tudi najbolj kakovostna. V našem podjetju se ves čas trudimo, da vam za dostopno ceno ponudimo najvišjo kakovost vsega pohištva, med katerimi so tudi vrhunski kuhinjski elementi.

Katere barve kuhinj so najbolj priljubljene?

Ker je barva kuhinjskih elementov prva, ki se jo v kuhinji opazi, jo je pomembno izbrati preudarno. Še vedno je najbolj priljubljena barvna kombinacija bele barve (tudi v visokem sijaju) ter naravnega odtenka lesa. Sicer pa so iskani tudi kuhinjski elementi drugih naravnejših barv, na primer v bež barvi slonove kosti, antracit sivi itd. ter kuhinje v kontrastnih kombinacijah.

Pred nakupom kuhinjskih elementov je potrebno določiti barvno shemo in se jo kar najbolj držati. Priporočajo se enobarvne, dvobarvne ali tribarvne barvne kombinacije, s tem da je potrebno paziti na razmerje barv. Nikakor se ne priporoča isto razmerje barv. Pri tribarvni kuhinji se priporoča razmerje 60 : 30 : 10, kar pomeni, da je več kot pol kuhinje enake barve, ena od barv pa je zastopana le v sledovih (na primer drobni detajli).

Kuhinjski elementi Jela so vredni posebne omembe

Kuhinjski elementi priljubljene znamke Jela, ki izstopajo s svojo vrhunsko kakovostjo in nemškimi materiali, modernim dizajnom in še vedno razumno ceno, bodo izjemno lepo opremili in popestrili vsak kuhinjski prostor oziroma kuhinjsko nišo.

Na voljo so dovršeni kuhinjski elementi za kar devet različnih najmodernejših kuhinjskih linij, ki bodo navdušili vsakogar, ki opremlja ali posodablja svojo kuhinjo. Kuhinje Riva, Lira, Highline, Tara, Modern, Evia, Evergreen, Infinity in Invictus spadajo med najsodobnejše kuhinje, ki jih je mogoče kupiti kot celoto oziroma set ali pa kot posamezen del (kuhinjski elementi po meri, kuhinjski elementi posamezno).

Kuhinjski elementi Jela kot odlična možnost za opremo kuhinje

Da boste lažje našli pravi kuhinjski element, ustrezne kuhinjske omarice, kuhinjski element s koritom in druge potrebščine za kuhinjo, vam na čudovitih modelih kuhinje Jela, predstavljamo raznolike možnosti, s katerimi je mogoče ustvariti popoln in funkcionalen kuhinjski prostor. Na naši spletni strani imamo sicer vnešenih največ elementov za kuhinje Tara, Evia in Infinity, a je tudi pri vseh ostalih kolekcijah kuhinj Jela mogoče naročiti ravno toliko elementov. Za več informacij glede ponudbe nas lahko vedno pokličete (070 458 517).

Več barv in možnosti postavitve

Kuhinjski elementi kuhinj Jela so na izbiro v kar enajstih različnih odtenkih, in sicer v barvi belega mat laka, odtenku grafit mat laka, belem, bež ali onyx visokem sijaju, barvi nebraska hrasta, slonove kosti in drugih modernih kombinacijah barv. Mogoče je kupiti set kotne kuhinje ter linijske kuhinje z različno dolžino (med 255 in 420 centimetrov), tako da je elegantno mogoče opremiti majhno kot veliko kuhinjo. Prav tako so na voljo tudi posamezni kuhinjski elementi dimenzije, ki se najbolj prilega potrebam vaše kuhinje.

Kraljestvo različnih omaric ...

Na voljo so omarice številnih dimenzij, značilnosti in namembnosti – vse je mogoče dobiti v številnih različnih barvah.

V naši ponudbi je tako mogoče najti naslednje tipe omaric:

 • element za kuhinjo s tremi kovinskimi predali,
 • visok element za vgradni hladilnik,
 • kuhinjski element za vgradno korito,
 • viseči element za vgradno napo,
 • ozek kuhinjski element z izvlečnimi vratci (za olje, kis, začimbe in podobno),
 • kotni viseči kuhinjski element z dvojnimi vratci,
 • visok kuhinjski element za vgradno pečico z dvema ali eno omarico,
 • element z izvlečnim pultom z nosilnostjo 30 kilogramov in dvema kovinskima predaloma,
 • lesen kuhinjski element s štirimi predali za jedilni pribor in druge pripomočke,
 • set za vgradni pomivalni stroj s skritim panelom za upravljanje,
 • ozek element z izvlečnimi vratci in šestimi kovinskimi poličkami za hrano in druge kuhinjske potrebščine,
 • spodnji kotni kuhinjski element,
 • in druge omarice.

Na voljo imamo tudi številne viseče omarice oziroma elemente, ki so kombinirani s steklom:

 • viseči element z dvižnimi steklenimi vratci, ki ima funkcijo plinskega mehanizma, ki izdelku podaljšuje življenjsko dobo, v notranjosti pa ima še eno stekleno polico,
 • viseči element z dvižnimi vratci iz kaljenega stekla,
 • viseča omarica s steklenimi vratci,
 • viseči element s steklenimi vratci in dvema steklenima policama v notranjosti,
 • viseč kuhinjski element, ki ima zastekljen samo spodnji del,
 • klasičen viseč kuhinjski element z dvojnimi steklenimi vratci
 • in druge sorodne steklene elemente.

Kaj je dodana vrednost kuhinjskih elementov znamke Jela?

Poleg izjemno kakovostnih in trpežnih materialov in najsodobnejših dizajnov je dodana vrednost prav vsega pohištva znamke Jela to, da imajo vsi kuhinjski elementi, ki imajo vratca ali predale, funkcijo mehkega zapiranja, ki pripomore k lažji vsakodnevni uporabi in preprečuje nastanek prask in poškodb. Dolgotrajna, brezskrbna in zadovoljna uporaba kuhinjskih elementov Jela je zagotovljena!

Sestavite si kuhinjo po lastnem okusu in željah

Kuhinja po meri ni vedno narejena pri mizarju in po astronomski ceni. Sodobne pohištvene smernice se z uvedbo posameznih elementov pohištva iz iste linije želijo kar najbolj približati svojim strankam in njihovim željam. Ravno zato je na voljo res lepo število različnih kuhinjskih elementov, ki so različne širine in jih je zaradi tega mogoče med seboj poljubno kombinirati. S takšnim načinom opremljanja je mogoče z istimi pohištvenimi elementi ustvariti na stotine različnih kombinacij kuhinj ter drugih prostorov.

Ker je naša ponudba kuhinj in posameznih kuhinjskih elementov res pestra in redno osvežena, je najbolje, da nam v zvezi s tem na e-naslov sporočite svoje želje, zahteve in vizijo, mi pa vam bomo glede na to pripravili odlično ponudbo. Seveda lahko kuhinjo po posameznih kuhinjskih elementih na naši spletni strani naročite tudi sami, pred tem pa se lahko pri nas naročite tudi za 3D-izris vaše nove kuhinje.

Kje in kako najti popoln kuhinjski element po dobri ceni?

Sodoben čas, poln pomembnih in manj pomembnih opravkov, od nas zahteva tudi naprednejše načine nakupovanja in ne samo spremembo osebnih navad. Najhitreje, povsem varno in brez skritih pasti nakupa boste do vrhunskih sodobnih kuhinjskih elementov prišli na spletu, in sicer v naši spletni trgovini! Smo namreč zaupanja vredni trgovci, saj smo čisto prva spletna trgovina pohištva v Sloveniji in ponašamo se z več kot 12-letno tradicijo! Zaupalo nam je že okoli 60 tisoč zadovoljnih strank, na naši spletni strani pa je mogoče najti več kot neverjetnih 25 tisoč izdelkov!

Nakup na naši strani ne spada med klasične spletne nakupe, saj vam vsakokrat ponudimo tudi dodatne ugodnosti, zaradi katerih se nakupovanje pri nas res splača! Med njimi so: možnost plačila na obroke, možnost vračila izdelka v roku 365 dni, poglobljeno brezplačno svetovanje preko spleta, po telefonu ali v živo, hitra dobava in ekspresna dostava, 100-odstotna garancija na najnižjo ceno, pogosta brezplačna dostava in mnogi razveseljujoči popusti, ki naše kakovostne kuhinjske elemente in drugo pohištvo naredijo še dostopnejše. Naša ekskluzivna prednost je tudi možnost ogleda nekaterih izdelkov, materialov in katalogov v živo v našem Showroomu v BTC-ju v Ljubljani, kjer vam bo naša strokovno usposobljena ekipa s svojim znanjem in mnogimi idejami prišla naproti.

Za sveže informacije o ponudbi, dobre ideje in rešitve nas lahko vedno pokličete na telefonsko številko: 070 458 517 oziroma nam pišete na e-naslov: prodaja@salonpohistva.si ali pa nas obiščete kar v živo. Z največjim veseljem bomo z vami soustvarili prijeten kuhinjski prostor ali drug prostor doma. A ne opremljamo le domov, poleg tega smo specialisti tudi za opremo pisarn in vrtov. Dobrodošli pri nas!

Kuhinjski elementi in omarice: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Največja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Nakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Nudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev