Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Ležalnik Amato z mizico

Proizvajalec
Bello Giardino
Elegantnost in udobje sta značilnosti ležalnika Amato z mizico. Izdelan je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Brezplačna dostava
600,00 €
Dobava: do 10 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Ležalnik Amato z mizico

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

ELEGANTNO UDOBJE VISOKE KAKOVOSTI

RAZKOŠEN STIL UDOBJA

Ležalnik Amato z mizico se ponaša z eksluzivnim in elegantnim stilom in bo zagotovo obogatila vaš vrt. Ležalnik vam bo nudil razkošno udobje in edinstven luksuz ter vam zagotovila nepozabne trenutke. Privoščite si vrhunsko kakovost in uživajte v toplih dneh v absolutnem udobju.

VRHUNSKA KVALITETA

Ležalnik Amato z mizico je izdelan iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije

  • 1 x ležalnik: 192 x 70 x 95/36 (h) cm
  • 1 x miza: 40 x 40 x 40 (h) cm

Barva: 

  • črna

Blazine: udobna blazina v barvi ecru. Blazina ima snemljivo prevleko, narejena je iz 100% vodoodpornega materiala (poliester), ki je pralen na nizkih temperaturah. Debelina blazine je 5 cm.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij