MESEC BREZOBRESTNIH KREDITOV
Nakup pohištva brez stroškov in obresti. Samo do 31.5.!
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
Proizvajalec Bello Giardino

Ležalnik Amato z mizico

Hiter pregled

Elegantnost in udobje sta značilnosti ležalnika Amato z mizico. Izdelan je iz sintetičnega ratana, ki je odporen na zahtevne vremenske razmere. Aluminijasta konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti. Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco.
Cena: 689,00 €
12 x 57,42 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Ni na zalogi

Podrobnosti

ELEGANTNO UDOBJE VISOKE KAKOVOSTI

RAZKOŠEN STIL UDOBJA

Ležalnik Amato z mizico se ponaša z eksluzivnim in elegantnim stilom in bo zagotovo obogatila vaš vrt. Ležalnik vam bo nudil razkošno udobje in edinstven luksuz ter vam zagotovila nepozabne trenutke. Privoščite si vrhunsko kakovost in uživajte v toplih dneh v absolutnem udobju.

VRHUNSKA KVALITETA

Ležalnik Amato z mizico je izdelan iz kvalitetnih materialov, ki so odporni na zahtevne vremenske razmer. Za izdelavo je uporabljen sintetični ratan, ki zagotavlja udobje v vseh pogojih. Aluminijaste konstrukcija pa vam bo zagotovila visoko stopnjo stabilnosti.

VRTNO POHIŠTVO BELLA GIARDINO

Vrtno pohištvo Bello Giardino je namenjeno najbolj zahtevnim kupcem, ki cenijo udobje, luksuz in eleganco. Z izbiro pohištva Bello Giardino si boste želeli večino časa preživeti na vrtu in uživati v udobju, ki vam ga ponuja.

Tehnični podatki

Material: sintetični ratan 7-8mm x 1,2mm

Konstrukcija: aluminjasti okvir

Dimenzije

  • 1 x ležalnik: 192 x 70 x 95/36 (h) cm
  • 1 x miza: 40 x 40 x 40 (h) cm

Barva: 

  • Temno rjava

Blazine: udobna blazina v barvi ecru. Blazina ima snemljivo prevleko, narejena je iz 100% vodoodpornega materiala (poliester), ki je pralen na nizkih temperaturah. Debelina blazine je 5 cm.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje