Pokličite
01 5005 194

Odeja Adam Medium

Proizvajalec Odeja
Odeja Adam Medium je izdelana posebej za moške. Primerna je tudi za občutljive, alergike in astmatike. Na voljo je v dimenziji 140x200.
110,30 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Adam Medium

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Topla odeja narejena posebej za moške

LAHKOTNOST IN ZRAČNOST

Odeja je narejena iz izjemno prijetnega bombažnega inletain polnjena zelo posebnim polnilom Cirrus. To je sposobno regulirati vlago, zato enakomerno greje in odvaja telesno vlago. Takšni materiali so sposobni regulirati vlago in neustvarjajo toplote, ki bi pregrevala telo. Vaše spalno okolje bo s to odejo vedno prijetno suho in sveže. Odejo toplo priporočamo vsem, ki se veliko potite.Oblika prešitja odejo dobro prilagaja telesu in hkrati nakazuje, da je to njegova odeja.

PRIMERNA TUDI ZA OBČUTLJIVE

Odejo toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom. Vsi materiali, iz katerih je narejena odeja, so namreč prijazni do okolja in do zdravja ljudi. Odejo lahko perete na 60°C in s tem tudi sami preprečujete razvoj alergenih mikroorganizmov v njej.

KOLEKCIJA EVA & ADAM

Odeja je del posebne kolekcije Eva & Adam, ki vključuje komplet vzglavnikov in odej, posebej zasnovanih za različno spanje žensk in moških. Kolekcija je prikupno darilo za pare vseh generacij za mladoporočence in vse, ki opremljajo novo stanovanje.

Tehnični podatki

SESTAVA JEDRA

  • Tkanina - 100% bombaž, inlet 
  • Polnilo - 100% silikoniziran poliester Cirrus 300g/m2

DIMENZIJE ODEJE:

  • 140X200

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij