Pokličite
01 5005 194

Odeja Eva Extra

Proizvajalec Odeja
Odeja Eva Extra je izdelana posebej za ženske in se lahko pohvali z izjemno mehkobo. Ima posebne toplote karakteristike, ki bodo poskrbele za udoben počitek.
110,30 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Eva Extra

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Topla odeja narejena posebej za ženske

VOLUMINOZNO RAZVANJANJE

Odeja je narejena iz izjemno prijetnega bombažnega inleta in polnjena s čudovitim polnilom Dreamfil. To je mehko kot puh in ima posebne toplote karakteristike, ki ustvarjajo zelo udobno spalno okolje. Zaradi edinstvenega prešitja v obliki ženskega telesa, se telesu popolnoma prilagodi in hkrati nakazuje, da je to njena odeja.

PRIMERNA TUDI ZA OBČUTLJIVE

Odejo toplo priporočamo občutljivim, alergikom in astmatikom. Vsi materiali, iz katerih je narejena odeja, so namreč prijazni do okolja in do zdravja ljudi. Odejo lahko perete na 60°C in s tem tudi sami preprečujete razvoj alergenih mikroorganizmov v njej.

KOLEKCIJA EVA & ADAM

Odeja je del posebne kolekcije Eva & Adam, ki vključuje komplet vzglavnikov in odej, posebej zasnovanih za različno spanje žensk in moških. Kolekcija je prikupno darilo za pare vseh generacij za mladoporočence in vse, ki opremljajo novo stanovanje.

Tehnični podatki

SESTAVA JEDRA

  • Tkanina - 100% bombaž, inlet 
  • Polnilo - 100% silikoniziran poliester Dreamfil 400g/m2

DIMENZIJE ODEJE:

  • 140X200

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij