Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Odeja Micro Dreamfil Light (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Zelo lahka tanjša odeja Micro Dreamfil Light za uporabo v toplejših obdobjih leta. Tkanina odeje je iz poliestrskih mikrovlaken. Lahko, mehko in toplo polnilo odeje Micro Dreamfil Light je iz klinično preizkušenega silikoniziranega poliestra Dreamfil. Odeja Micro Dreamfil Light je proizvod slovenskega proizvajalca Odeja iz Škofje Loke.
Brezplačna dostava
Price From: 80,00 €
Dobava: 7-11 dni

Odeja Micro Dreamfil Light

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Odeja Micro Dreamfil Light je zelo lahka, tanjša odeja primerna za uporabo v toplejših obdobjih leta. Tkanina odeje je iz poliestrskih mikrovlaken, ki so mehka in prijetna ob dotiku s kožo. Lahko, mehko in toplo polnilo odeje Micro Dreamfil Light je iz klinično preizkušenega silikoniziranega poliestra Dreamfil. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Odeja Micro Dreamfil Light je proizvod slovenskega proizvajalca Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% poliester – mikrovlakna. Visoko kvalitetna poliestrna mikrovlakna so mehka in prijetna ob dotiku s kožo.

Polnino: 100% silikoniziran poliester Fillwell® Dreamfil, 150 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra Dreamfil je izredno lahko, mehko in toplo – kot puh. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Toplotne karakteristike: Poletno lahka odeja

Prerez:

Odeja Micro Dreamfil Light - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: 

Odeja Micro Dreamfil Light - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij