Pokličite
01 5005 194

Odeja Micro Dreamfil Medium (več dimenzij)

Proizvajalec
Odeja
Odeja Micro Dreamfil Medium je srednje topla odeja iz poliestrnih mikrovlaken in poliestrnega polnila Dreamfil je primerna za uporabo v prehodnih letnih obdobjih. Vsi materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100 - ne vsebujejo škodljivih snovi. Zelo jo priporočamo alergikom in astmatikom. Odeja Micro Dreamfil Medium je izdelek podjetja Odeja iz Škofje Loke.
Price From: 89,80 €
Dobava: 7-11 dni
Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Odeja Micro Dreamfil Medium

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Kombinacija tkanine iz poliestrnih mikrovlaken, poliestrnega polnila Dreamfil in unikatnega načina prešivanja naredi odejo Micro Dreamfil Medium izjemno mehko in voljno. Vsi uporabljeni materiali imajo potrdilo OKO-TEX STANDARD 100, ki zagotavlja, da materiali ne vsebujejo škodljivih snovi. Primerna za uporabo v prehodnih letnih obdobjih. Zaradi izjemnih karakteristik polnila jo priporočamo vsem alergikom in astmatikom. Odeja Micro Dreamfil Medium je izdelek slovenskega podjetja Odeja iz Škofje Loke.

Tkanina: 100% poliester – mikrovlakna. Visoko kvalitetna poliestrna mikrovlakna so mehka in prijetna ob dotiku s kožo.

Polnino: 100% silikoniziran poliester Fillwell® Dreamfil, 350 g/m2. Klinično preizkušeno polnilo iz silikoniziranega poliestra Dreamfil je izredno lahko, mehko in toplo – kot puh. Zaradi izjemnih karakteristik ga priporočamo tudi vsem alergikom in astmatikom.

Toplotne karakteristike: Srednje topla odeja

Prerez:

Odeja Micro Dreamfil Medium - prerez

Dimenzije:

  • 140x200 cm
  • 200x200 cm
  • 260x200 cm
  • 140x220 cm

Vzdrževenje: Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Izdelek po pranju pretresite in poravnajte ter posušite na ravni površini.

Odeja Micro Dreamfil Mediumt - vzdrževanje

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij