Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Otroška jogi vzmetnica Simba (60x120, 70x140)

Proizvajalec
Meblo JOGI
Otroška jogi vzmetnica Simba z žepkastim jedrom, ki se telesu prilagaja izrazito točkovno. Otroška jogi vzmetnica Simba ima snemljivo in pralno prevleko iz poliestra, tako je možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Otroško jogi vzmetnico Simba izdeluje slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava otroškega jogija na dom je BREZPLAČNA.
Brezplačna dostava
Price From: 128,55 €
Dobava: do 15 dni
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Otroška jogi vzmetnica Simba

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Otroška jogi vzmetnica Simba z žepkastim jedrom, ki se telesu prilagaja izrazito točkovno. Pas poliuretanske pene okrog jedra ležišče utrdi na robu. 2-centimetrska plast poliuretanske pene omehča pritisk ležišča na telo.

Otroška jogi vzmetnica Simba ima snemljivo in pralno prevleko iz poliestra, saj je tako možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Prešita je s sintetično vato. Otroška jogi vzmetnica Simba je izdelek priznanega slovenskega podjetje Meblo Jogi. Dostava otroškega jogija Simba je brezplačna.

Podpora:

  • Žepkasto jedro, ki se telesu prilagaja točkovno.
  • Pas poliuretanske pene okrog jedra utrdi ležišče na robu.

Udobje:

  • 2-centimetrska plast poliuretanske pene omehča pritisk ležišča na telo.

Višina: 17 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

  • 60 x 120
  • 70x 140

Lastnosti:

Anti alergija Proti alergijska zaščita zaščita.
Pralno Pralna preobleka.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij