Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%
Izdelek

Otroška soba Eresem Volo V123

ni več na voljo!

Izbrani izdelek ni več v prodaji. Opis izdelka si lako ogledate na dnu strani.


Priporočamo vam:

  • da si ogledate seznam sorodnih izdelkov

Otroška soba Eresem Volo V123

Inovativo oblikovan pograd pod katerim je pisalna miza je osrednji element otroške sobe Eresem Volo V123, s katero boste sobo vašega otroka opremili s kvalitetnim in estetskim pohištvo, ki omogoča optimalen iskoristek prostora. Po naročilu možno otroško sobo Eresem Volo V123 naročilo tudi v drugih barvah oz. naročiti posamezne elemente, prilagoditi konfiguracijo ali naročiti katerikoli drug izdelek iz linij proizvajalca pohištva Colombini.
Brezplačna dostava

Redna cena: 3.198,24 €

Spletna cena: 2.558,59 €

Izdelek ni več dobavljiv

Otroška soba Eresem Volo V123

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Inovativo oblikovan pograd pod katerim je pisalna miza je osrednji element otroške sobe Eresem Volo V123, s katero boste sobo vašega otroka opremili s kvalitetnim in estetskim pohištvo, ki omogoča optimalen iskoristek prostora.

Na pograd konstrukcijo Titano je postavljena postelja Bloomer R, ki ima na obeh straneh varnostni ograjici. Spodaj v reži med omaro in stranico konstrukcije je postavljena postelja s kovinskim ogrodjem Agio. Postelja zahtevata vzmetnico dimenzije 80x190. Do postelje se enostavno in zelo varno dostopa prek stopnice, ki so obenem zelo funkcionalne saj so v njih predali(4). Pod pograd konsturkcijo je pisalna miza Erre ter police, ki se jima pridruži še stol.

POSEBNA PONUDBA: Za pohištvo proizvajalca Colombini in ZG Mobili vam nudimo tudi možnost naročila po tovarniških cenah.  Na vašo željo pa vam lahko pripravimo tudi brezplačen 3D izris sobe.

Drugi večji sklop otroške sobe je garderobna omara z drsnimi vrati. Ena od vrat omare ima ličnico z ogledalom. Na levem robu garderobne omare je pritrjena še polična enota. Vsi našteti elemnti delajo otroško sobo Eresem Volo V123 lepo zaokroženo, prijetno, varno in funkcionalno izrabljeno okolje za bivanje vašega otroka.

Otroška soba Eresem Volo V123 je izdelana v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejena iz kvalitetnih materialo, izdeluje jo priznano italijansko podjetje Colombini. Možna tudi prilagoditev sestava po naročilu in naročilo vseh drugih izdelkov iz linij proizvajalca pohištva Colombini.

Kaj vsebuje otroška soba Eresem Volo V123:

  • Garderobna omara z drsečimi vrati(Š:178,7; G:61; V:227,5) in stransko polično enoto (Š:43,2; G:20; V:173,4)
  • Pograd konstrukcija Titano (Š:200; G:87,8; V:131,5) s posteljo Bloomer R(Š:105; D:200; V:48,8), policami in prostorom za pisalno mizo
  • Stopnice s predali (Š:50; G:122,5; V:110,8)
  • Postelja Agio s kovinskim okvirjem brez posteljnega dna (Š:105; D:200; V:89)
  •  Omarica na kolesih s tremi predali (Š:45; G:46; V:49,2)
  • Pisalna miza Erre (Š:135; G:62; V:77,6)
  • Stol Punto

Tloris otroške sobe Eresem Volo V126:

Tloris otroške sobe Eresem Volo V123

Barve: kot na slikah (po naročilu tudi druge)

Ostalo: Dostava sestava otroške sobe Eresem V123 je brezplačna. Po naročilu tudi posamezni elementi, druge barve in konfiguracije prilagojene vašim potrebam.

Dodatne informacije

Dobavljivo po Ne
Special name N/A
Originalen naziv proizvajalca N/A
Stock status N/A
New stock date N/A
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij