Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.
 • Otroško jogi lateks ležišče Bambi Otroško jogi lateks ležišče Bambi
Proizvajalec Meblo JOGI

Otroško jogi lateks ležišče Bambi (60x120, 70x140)

Hiter pregled

Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima jedro sestavljeno iz 2 plasti lateksa in 1 plasti gumiranega kokosa. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti. Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko iz poliestra, tako je možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje slovensko podjetje Meblo Jogi.
Cena: 155,39 €
12 x 13,41 €
Rok dostave: 3-10 dni
Cena dostave: 5,79 €

Podrobnosti

Otroško jogi lateks ležišče Bambi je ležišče katerega notranjost sestavljajo 2 plasti lateksa in 1 plast gumiranega kokosa. Lateks je mešanica naravnega (20 %) in sintetičnega (80 %) in izjemno točkovno podpre telo v vseh točkah ter dodatno razbremeni pritisk na telo v najtežjih predelih. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti kar pomeni, da vežejo vlago iz lateksa nase. Plasti ležišča Bambi so skupaj povezane z lepilom na osnovi gume.

Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko  iz poliestra, saj je tako možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Prešita je s sintetično vato. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.

Podpora:

 • Večplastno jedro iz plasti lateksa in kokosa.

Udobje:

 • Lateks, ki se točkovno prilagaja telesu.

Višina: 13 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

 • 60 x 120
 • 70x 140

Lastnosti:

  Pralno Pralna preobleka.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

  Napišete svoje mnenje