Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Privarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Dostava že od 3,79€

Na celotno naročilo po vsej Sloveniji. Brezplačna dostava za nakupe nad 500€.

Vračilo v roku 14 dni

Izdelek lahko v skladu z zakonodajo vrnete v roku 14 dni od prejema.

Strokovna montaža

Poskrbimo tudi za hitro in kvalitetno montažo

Product was successfully added to your shopping cart.
  • Otroško jogi lateks ležišče Bambi Otroško jogi lateks ležišče Bambi
Proizvajalec Meblo JOGI

Otroško jogi lateks ležišče Bambi (60x120, 70x140)

Hiter pregled

Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima jedro sestavljeno iz 2 plasti lateksa in 1 plasti gumiranega kokosa. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti. Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko iz poliestra, tako je možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija na dom je BREZPLAČNA.
Dobava: do 15 dni
Cena od: 155,39 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Podrobnosti

Otroško jogi lateks ležišče Bambi je ležišče katerega notranjost sestavljajo 2 plasti lateksa in 1 plast gumiranega kokosa. Lateks je mešanica naravnega (20 %) in sintetičnega (80 %) in izjemno točkovno podpre telo v vseh točkah ter dodatno razbremeni pritisk na telo v najtežjih predelih. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti kar pomeni, da vežejo vlago iz lateksa nase. Plasti ležišča Bambi so skupaj povezane z lepilom na osnovi gume.

Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko  iz poliestra, saj je tako možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Prešita je s sintetično vato. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.

Podpora:

  • Večplastno jedro iz plasti lateksa in kokosa.

Udobje:

  • Lateks, ki se točkovno prilagaja telesu.

Višina: 13 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

  • 60 x 120
  • 70x 140

Lastnosti:

Pralno Pralna preobleka.

  1. Prvi podajte mnenje o izdelku

Napišete svoje mnenje

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Več informacij