Pokličite
01 5005 194
Dnevni regali do -40%
Dnevni regali do -40%

Otroško jogi lateks ležišče Bambi (60x120, 70x140)

Proizvajalec
Meblo JOGI
Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima jedro sestavljeno iz 2 plasti lateksa in 1 plasti gumiranega kokosa. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti. Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko iz poliestra, tako je možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje slovensko podjetje Meblo Jogi. Dostava jogija na dom je BREZPLAČNA.
Brezplačna dostava
Price From: 155,39 €
Dobava: do 15 dni

Otroško jogi lateks ležišče Bambi

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Otroško jogi lateks ležišče Bambi je ležišče katerega notranjost sestavljajo 2 plasti lateksa in 1 plast gumiranega kokosa. Lateks je mešanica naravnega (20 %) in sintetičnega (80 %) in izjemno točkovno podpre telo v vseh točkah ter dodatno razbremeni pritisk na telo v najtežjih predelih. Lateks je material z izjemnimi ergonomskimi lastnostmi, ki ima dolgo življenjsko dobo, je zelo elastičen in zračen, izjemno podpira telo in deluje protibakterijsko. Plast gumiranega kokosa je iz kokosovih vlaken, ki imajo higroskopne lastnosti kar pomeni, da vežejo vlago iz lateksa nase. Plasti ležišča Bambi so skupaj povezane z lepilom na osnovi gume.

Otroško jogi lateks ležišče Bambi ima snemljivo in pralno prevleko  iz poliestra, saj je tako možnost razvoja mikroorganizmov brez kemičnih apretur manjša. Prešita je s sintetično vato. Otroško jogi lateks ležišče Bambi izdeluje priznano slovensko podjetje Meblo Jogi.

Podpora:

  • Večplastno jedro iz plasti lateksa in kokosa.

Udobje:

  • Lateks, ki se točkovno prilagaja telesu.

Višina: 13 cm

Dimenzije Jogi vzmetnice:

  • 60 x 120
  • 70x 140

Lastnosti:

Pralno Pralna preobleka.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij