Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Otroško pohištvo

OTROŠKO POHIŠTVO


Naj v otroški sobi prevladuje prostornost in igrivost, kjer se bo vsak otrok počutil varno. Ponudba otroškega in mladinskega pohištva je zelo pestra, katero redno nadgrajujemo. Izberite med različnimi modeli postelj in pogradov, prostornih omar, komod in ostalih ljubkih dodatkov. Naj vas popelje otroška domišljija...

Product was successfully added to your shopping cart.

Otroško pohištvo

Otroško pohištvo do -40% Otroško pohištvo do -40%

Izdelki v kategoriji otroško pohištvo

Izdelki 1 - 36 od skupno 491 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki 1 - 36 od skupno 491 izdelkov

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

NA KAJ MORAMO BITI POZORNI PRI NAKUPU OTROŠKEGA POHIŠTVA?

Izbira pravega otroškega pohištva je več kot samo estetska odločitev; je naložba v zdravje in dobro počutje vašega otroka. Pri tem je varnost na prvem mestu. Stabilno pohištvo brez ostrih robov je ključnega pomena, saj otroci pogosto raziskujejo svet okoli sebe z usti.

Poleg varnosti je treba upoštevati tudi ergonomijo. Pohištvo, ki podpira pravilni razvoj otroka, lahko prepreči težave z držo in spodbuja zdrav razvoj kosti in mišic. Ergonomska zasnova je še posebej pomembna v obdobjih, ko otroci hitro rastejo, saj lahko neprimerno pohištvo vodi v dolgotrajne težave.

Ne smemo prezreti tudi večfunkcionalnosti. Postelje, ki se lahko spremenijo v pisalne mize, ali omare z vgrajenimi predali so dolgoročna naložba, ki omogoča učinkovito izrabo prostora in se prilagaja potrebam vašega rastočega otroka. Izbor materialov je prav tako pomemben. Kakovostni, trpežni in enostavni za čiščenje materiali, kot je na primer les, so idealna izbira.

Zakaj je zgoraj povedano tako zelo pomembno?

Ker kakovostno otroško pohištvo ni samo vprašanje udobja ali vizualne privlačnosti; gre za ustvarjanje okolja, v katerem bo vaš otrok uspeval na vseh ravneh. Zato pri izbiri pohištva za najmlajše člane družine ne gre samo za to, da izberemo nekaj, kar je všeč očesu; gre za to, da zagotovimo varno, udobno in spodbudno okolje za njihov celostni razvoj.

Najpogostejša vprašanja pri izbiri in nakupu otroškega pohištva

Za svojega otroka potrebujem celotno otroško sobo, imate v ponudbi tudi komplete?

V naši ponudbi lahko najdete tako komplete otroških sob kot posamezne kose pohištva. Na vašo željo lahko sestavimo tudi set po vaši želji. Za pomoč in dodatna vprašanja lahko pokličete naše prijazne prodajalce na telefonsko številko 070 458 517 ali pa nam pišete na prodaja@salonpohistva.si.

Je otroško pohištvo dovolj varno?

Seveda! Pohištvo za otroke je izdelano iz kakovostnih materialov in je izjemno trdno. Skrb za varnost je zato odveč :)

Ali naj pri izbiri pohištva vključim tudi svojega otroka?

Če želite otroka razveseliti in obenem poskrbeti, da bo spal na kvalitetni postelji, potem ga vključite v proces izbire in nakupovanja. Priložnost sodelovanja in odločanja pri stvareh, ki so zanj pomembne bodo v otroku vzbudile osebnostno rast in zadovoljstvo :)

Otroško pohištvo: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev