Pokličite
01 5005 194

Pisarniški komplet miz TK04

Proizvajalec
Colombini
Pisarniški komplet miz TK04 vsebuje eno sejno mizo in dve pisalni mizi s steno. Ta pisarniški komplet je primeren za vse pisarne, kjer je potrebna urejenost in dobro funkcionalnost hkrati.
Brezplačna dostava
1.523,55 €
Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Pisarniški komplet miz TK04 - 1

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Pisarniški komplet miz TK04 vsebuje eno sejno mizo in dve pisalni mizi s steno.

Sejna miza bo nudila vsem prisotnim dovolj prostora, da se udobno namestijo in brez težav sledijo sestanku. Poleg tega, pa je miza tudi zelo stabilna.

Pisalna miza s steno TK04 je izjemno primerna, ko pri delu potrebujemo malo več koncentracije, a kljub temu potrebujemo pregled nad dogajanjem v prostoru.

Pisarniški komplet miz TK04 bo z dizajnom vzbudil občutek vestnosti pri delu, barva pa bo dodatno osvetlila vaše prostore.

Pisarniški komplet miz TK04 je produkt priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Pisarniško pohištvo je izdelano v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejeno iz kvalitetnih materialov.

Dimenzije:

  • Sejna miza: 200x200
  • Pisalna miza: 80x160

Opombe:

V ceno niso vključeni dodatki s slik (držalo za svinčnike, papir, CD-je). Možno jih je naročiti posebej.

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.


Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij