Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018

Pisarniški stol K-8327 (umetno usnje, dve barvi)

Pisarniški stol K-8327 je izjemno udoben pisarniški stol, ki je na voljo v dveh barvnih različicah. Odlikuje ga kakovostna izdelava ter sodoben izgled. Pisarniški stol, ki ga odlikuje funkcionalnost je primeren tako za pisarno kot za dom.
122,00 €

Cena dostave: 3,79 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Pisarniški stol K-8327 (umetno usnje, dve barvi)

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Pisarniški stol K-8327 (umetno usnje, dve barvi) odlikuje kakovostna izdelava ter sodoben izgled. Pisarniški stol K-8327 je na voljo v dveh barvnih kombinacijah. Vsebuje plinski dvižni mehanizem, opiralo za roke, ter RELAX mehanizem. Stol je primeren tako za pisarno kot za dom.

Material: oblazinjen v umetno usnje, plastično podnožje, gumirana kolesa.

Barva: črno-rdeč, črna

Dimenzije: 71x67x112-122cm

Funkcionalnost: plinski dvižni mehanizem,RELAX mehanizem omogoča sprostitev naslona in spremeni stol v gugalnik, dvižni rokonasloni

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij