Pokličite
01 5005 194
Poletna razprodaja 2018
Poletna razprodaja 2018

Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03

Proizvajalec
Colombini
Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03 je primerno za vsako pisarno. Pisarniški komplet vsebuje tri pisalne mize (možno je naročiti tudi posamezne komponente) in prostorno omaro.
Brezplačna dostava
1.455,33 €
Dobava: Kontaktirajte nas
Cena dostave: 0,00 €
V primeru naročila več izdelkov, se dostava zaračunava glede na težo celotnega naročila. Cena dostave za celotno naročilo nikoli ne presega 9,79 EUR.
V primeru nakupa izdelka z brezplačno dostavo, je dostava brezplačna za celotno naročilo.

Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03 - 1

Za povečavo kliknite na sliko

Opis izdelka

Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03 je kot nalašč ustvarjeno za pisarne, kjer se pričakuje visoko delovno vnemo in sproščenost hkrati. To pisarniško pohištvo bo dajalo prostoru tudi dodatno svetlobo in bo poživilo vzdušje v kolektivu na še tako sive dneve.

Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03 vsebuje kar tri pisalne mize in prostorno omaro, kjer boste lahko shranjevali delovno gradivo. Dizajn in barva vam puščata popolnoma proste roke pri kombinaciji z ostalim pohištvom. Pisarniško pohištvo je možno naročiti tudi posamično (po delih).

Pisarniško pohištvo komplet z omaro TK03 priznanega italjanskega proizvajalca pohištva Colombini. Pisarniško pohištvo je izdelano v skladu z vsemi evropskimi varnostnimi standardi in narejeno iz kvalitetnih materialov.

Dimenzije mize: 

  • posamična miza - 180x180
  • sestav treh miz - 540x180

Dimenzije omare:

  • 273,60x45,60x119,70

Dodatna ponudba:

V ponudbi imamo na izbiro širok spekter barv in ostalega pisarniškega pohištva. Kontaktirajte nas in s skupnimi močmi bomo zagotovo našli tisto kar iščete.

Mnenja uporabnikov

(Napiši mnenje)

Za izdelek ni mnenj kupcev
Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij