Mesec BREZPLAČNE dostave!
Velja za vsa naročila pohištva.
Cart0Item(s)

V košarici ni nobenega izdelka.

Brezplačno svetovanje
Ogled izbranih vzorcev
Možnost izrisov prostorov
Pisarniško pohištvo in oprema za pisarne

Pisarniško pohištvo in oprema za pisarne


Opremljanje pisarne mora biti deležno velike pozornosti, kjer se uspehi nizajo na vseh področjih. Naj bo to v službi ali pa v domači pisarni. Prepustite se veliki izbiri ergonomskega pisarniškega pohištva priznanih proizvajalcev, kjer je poleg estetskega videza, poskrbljeno tudi za dobro počutje po večurnem delu.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo Pisarniško pohištvo

Izdelki v kategoriji pisarniško pohištvo in oprema za pisarne

Izdelki 145 - 180 od skupno 246 izdelkov

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Izdelki 145 - 180 od skupno 246 izdelkov

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Pisarniški stoli

Izbira pravega pisarniškega stola je bistvena za dolgoročno udobje in zdravje. Ergonomsko oblikovani stoli zagotavljajo pravilno podporo hrbtenici, kar preprečuje bolečine v hrbtu in omogoča bolj produktivno delo. Na voljo imamo različne modele, ki vključujejo nastavljive naslone za roke, višino in naklon.

Računalniški stoli

Za tiste, ki preživijo veliko časa za računalnikom, je izbira pravega računalniškega stola nujna. Naši stoli nudijo optimalno podporo in so opremljeni z naprednimi funkcijami, kot so blazine in nasloni za glavo, ki zmanjšujejo obremenitev vratu in ramen.

Pisalne mize

Pisalna miza je središče vsake pisarne, zato je pomembno, da je funkcionalna in estetsko dovršena. Naše pisalne mize so opremljene z različnimi predali in odlagalnimi površinami kar omogoča urejeno in učinkovito delovno okolje.

Omare

Urejenost je ključna za produktivnost, zato je izbira prave omarice pomembna. Naše omare so izdelane iz trpežnih materialov in ponujajo različne možnosti shranjevanja, od predalov do polic, kjer lahko shranite vse, od dokumentov do pisarniških pripomočkov.

Konferenčni stoli

Konferenčni stoli so pogosto prezrti, vendar igrajo ključno vlogo pri oblikovanju profesionalnega vtisa. Naši stoli so oblikovani tako, da zagotavljajo udobje tudi pri dolgotrajnih sestankih, hkrati pa dopolnjujejo estetiko konferenčne sobe.

Obiščite nas na Letališki cesti 32 J, kjer si boste v živo lahko ogledati nekaj izdelkov pisarniškega pohištva. Za nakupe nad 500 € nudimo brezplačno dostavo. 

Najpogostejša vprašanja pri izbiri pisarniškega pohištva

Si lahko pisarniško pohištvo pred nakupom kje ogledam?

Nekaj modelov imamo razstavljenih v Ljubljani, večina pa se nahaja v razstavnem salonu pri dobavitelju na Vrhniki. Za točno informacijo kje si željen model lahko ogledate prosim pokličite na 070 458 517.

Katere mize so boljše, dvižne ali klasične?

Iz ergonomskega vidika so dvižne mize priporočljive, še posebej če vsak dan po več ur sedite v istem poločaju. Če pa pisalno mizo uporabljate zgolj občasno, je klasična miza bolj primerna za vas in ne pomeni dodatnega stroška.

Kakšni so dobavni roki za pisarniško opremo?

Nekatere mize, predalniki in stoli so na zalogi in imajo dobavni rok 3-7 dni. Za večje sestave po naročilu pa je rok navadno 20-40 dni od oddaje naročila.

Pisarniško pohištvo in oprema za pisarne: Ne prezrite naših nasvetov, idej, priporočil...

100% garancija NAJNIŽJE CENE

Garancija NAJNIŽJE CENEPrivarčujte, saj za vso pohištvo garantiramo najnižjo ceno v Sloveniji

Ekspresna dostava 1-3 dni

Ekspresna dostavaNajvečja ponudba hitro dobavljivega pohištva. Pohištvo prejmete kjerkoli v Sloveniji že v roku 1-3 dni.

Vračilo blaga v roku 365 dni

Vračilo blaga v roku 365 dniNakupujte brezskrbno saj lahko izdelke vrnete v roku 365 dni od prejema in vrnili vam bomo kupnino.

Obročno plačilo

Obročno plačiloNudimo Leanpay, obročno plačevanje preko spleta do 48 mesecev