Pokličite
01 5005 194
Akcija vzmetnic in spalniškega pohištva
Akcija vzmetnic in spalniškega pohištva

Piškotki

Spletna stran SalonPohistva.si za svoje delovanje uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo na uporabnikov računalnik in so potrebne za pravilno delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo.

V skladu z novim Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) se ob prvem obisku vse uporabnike obvesti o uporabi piškotkov oz. se od njih pridobi soglasje za uporabo piškotkov.

Piškotki, ki jih uporabljamo

Tipi piškotkov Ime piškotkov Namen
Spletna stran frontend Vzpostavitev uporabniške seje. Uporabniška seja se ob neuporabi spletne trgovine izbriše takoj, ko zapustite spletno stran. V primeru uporabe (dodajanje izdelkov v košarico, registracija itd.) se seja shrani za 60 minut..
Google Analytics _utma
_utmb
_utmc
_utmz
Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o uporabi naše spletne strani. Informacije se zbriajo v anonimni obliki. Zbrane informacije uporabljamo izključno za izboljšavo uporabniške izkušnje.
Google Maps APISID
HSID
NID
PREF
SID
SAPISID
SSID
khcookie
Piškotke uporablja Google za shranjevanje uporabnikovih preferenc in informacij ob obisku strani, ki vsebujejo Google Maps.
Spletna stran ow_cookie_notice Prikazovanje obvestila o piškotkih. Piškotek se nastavi ob kliku na gumb za zaprtje obvestila o piškotkih.
Facebook datr
highContrastMode
locale
reg_fb_gate
reg_fb_ref
wd
Piškotke uporablja Facebook za sledenje uporabnikov ob obisku strani, ki vsebujejo Facebook (všeč mi je, facebook obrazi).

Onemogočenje piškotkov

Uporabniki se lahko odlociijo, ali želijo omogočiti uporabo piškotkov oz. uporabo katerih piškotkov želijo omogočiti. Nastavitve piškotkov lahko uporabniki nadzirajo in spreminjajo v spletnih brskalnikih. Informacije o tem kako spreminjati nastavitve piškotkov za različne brskalnike so na voljo na spodnjih povezavah:

 

Izključitev vseh piškotkov bo onemogočila pravilno delovanje spletne trgovine SalonPohistva.si.

Spletna stran SalonPohistva.si uporablja piškotke, ki omogočajo delovanje spletne trgovine, boljšo uporabniško izkušnjo in enostavnejši nakup. Z uporabo spletne strani soglašate s piškotki. V redu Več informacij